מתכון: מוס שוקולד טבעוני ופירורי מיני קוקיס בכוסות

לכבוד עונת השוקולד כרמית חולקת מתכון מפנק ||| מוס שוקולד טבעוני ופירורי מיני קוקיס בכוסות ||| כל הפרטים בהמשך <<<

מוס שוקולד טבעוני (צילום גלי איתן)

מצרכים

  • 2 חפיסות  שוקולד אגו מריר 60% מוצקי קקאו
  • פחית קרם קוקוס (17%שומן לפחות)
  • 1 כף סוכר
  • עוגיות מיני קוקיס

מוס שוקולד טבעוני (צילום גלי איתן)

אופן הכנה

  1. מחממים את קרם הקוקוס וכף הסוכר בסיר ומביאים לסף רתיחה
  2. שוברים את השוקולד לקוביות ומניחים בקערה
  3. כאשר הקרם קוקוס מגיע לסף רתיחה, מורידים מהאש ושופכים מעל את השוקולד
  4. מחכים דקה ואז מערבבים עד איחוד החומרים
  5. מכניסים את הקערה למקרר ל 12 שעות לפחות
  6. מוציאים מהמקרר ומקציפים בקערת מיקסר עד למרקם קרמי
  7. מפוררים עוגיות מיני קוקיס בתחתית כוסות
  8. שופכים מוס לכוס עד הגובה הרצוי
  9. מעל מפוררים שוב עוגיות מיני קוקיס

בתיאבון

הוספת תגובה

שינוי גודל גופנים
ניגודיות