מתכון: מאפה עלי מנגולד וארטישוק

כרמית חולקת מתכון מפנק וקל להכנה של עדי דב ||| מאפה עלי מנגולד וארטישוק לימי החורף הקרים ||| הפרטים והמתכון בהמשך <<<

מאפה עלי מנגולד (צילום גלי איתן )

מצרכים

  • כוס אגוזי קשיו לא קלויים שהושרו במים ללילה
  • 1 כוס מיונז
  • צרור עלי מנגולד שטופים ומסוננים וקצוצים
  • ¼ כוס מים
  • 1 צנצנת לבבות ארטישוק מסוננים וקצוצים
  • 1 בצל קטן קצוץ דק
  • 4 שיני שום קצוצות
  • מלח ופלפל שחור לפי הטעם
  • 1 חבילת פריכיות

מאפה עלי מנגולד (צילום גלי איתן)

אופן הכנה

    1. לטחון אגוזי קשיו בקערת בלנדר, עם המים והמיונז עד למרקם רקמי
    2. מעבירים לקערה את התערובת הקרמית
    3. מוסיפים את שאר המצרכים ולערבב היטב
    4. להעביר התערובת שקיבלנו, לכלי חסין אש
    5. להכניס לתנור שחומם מראש ל 200 מעלות ל 20 דקות

הצעת הגשה

לשים מעט מהמאפה על פריכיות Simply Good ולהתענג.

בתיאבון!

הוספת תגובה

שינוי גודל גופנים
ניגודיות