מתכון: דגים חריפים – חריימה

רשת  קפה גרג מציעה לקוראי האתר, מתכון של דגים חריפים ||| מתכון פשוט להכנה, של חריימה ||| למתכון בהמשך <<<

מנת דגים חריפים – חריימה (צילום יח"צ ברשת קפה גרג)

רכיבים (ל-4 סועדים

  • 8 יחידות פילה אמנון בטמפרטורת מקרר
  • 1/2 קופסת שימורים גרגרי חומוס מבושל
  • 4 עגבניות חתוכות קצוץ דק
  • 1/4 כוס שמן זית
  • 5 שיני שום בפרוסות
  • פלפל ירוק, חתוך לקוביות של 2 ס"מ
  • פלפל אדום, חתוך לקוביות של 2 ס"מ
  • 2 כפיות גדושות רסק עגבניות
  • כף גדושה כוסברה טרייה קצוצה
  • 1/4 כוס מים
  • 2 כפיות מלח
  • 2 כפיות כמון טחון
  • 2 כפיות סוכר
  • 1 כפית פלפל שאטה גרוס

הוראות הכנה

    1. לשים במחבת שטוח ורחב את הרכיבים הבאים: שמן זית, שום ופלפלים חתוכים
    2. אחרי טיגון קל להוסיף את רסק העגבניות ולטגן כשתי דקות נוספות
    3. להוסיף למחבת את העגבניות הקצוצות, המים, הכמון, הסוכר, המלח, השאטה הגרוס, החומוסים והכוסברה
    4. לבשל כ-20 דקות עד להסמכה
    5. להוסיף את הדגים כשהצד של העור כלפי מטה
    6. לכסות את הדגים ברוטב ולבשל כחמש דקות נוספות
    7. לפני ההגשה לקשט במעט עלי כוסברה טריים

בתיאבון

כתיבת תגובה

סגירת תפריט