מתכון בריאות: סלט בטטה עשיר

לחג ולכל ימות השנה סלט בריאות של בטטה ||| קפה גרג ואלעד אמסלם, השף הראשי של הרשת מציעים מתכון ||| סלט בטטה, קל להכנה בבית ||| כל הפרטים והמתכון בהמשך <<<

קפה גרג סלט בטטה (צילום חיים יוסף)

מצרכים

  • 2 בטטות
  • 150 גר' גבינת פטה 5%
  • חופן אגוזי מלך
  • מיקס חסות
  • גזר
  • כרוב לבן
  • כרוב סגול
  • מלפפון ירוק
  • עגבניות שרי

לרוטב לסלט

  • רבע כוס שמן זית
  • חצי כפית מלח
  • רבע כוס מיץ תפוזים
  • כפית חרדל גרגירים
  • 2 כפות סילאן

אופן הכנה

    1. חותכים בטטה אחת קטנה לקוביות ומכניסים לתנור עד שמתרככות
    2. מהבטטה השניה, בעזרת קולפן מגלפים רצועות בטטה דקות – לאורך
    3. מחממים שמן בסיר וזורקים פנימה את רצועות הבטטה לטיגון קל עד להזהבה (צ'יפס בטטה)
    4. חותכים גס את כל הירקות ומערבבים בקערה
    5. מערבבים את כל מרכיבי הרוטב ביחד ושופכים על הירקות החתוכים
    6. מפזרים את קוביות הבטטה על הסלט
    7. מגרדים בפומפייה גבינת פטה מעל כל רכיבי הסלט בקערה
    8. מניחים בערימה במרכז הסלט את הצ'יפס בטטה
    9. מפזרים שברי אגוזי מלך מעל הסלט

בתיאבון

הוספת תגובה

שינוי גודל גופנים
ניגודיות