מה חדש על המדף של דני בר

חגיגות הסילבסטר בקרוב ||| יין ואוכל לרוב ||| מוצרים חדשים לילדים ומבוגרים ||| אופנה ועוד ||| לשאר החידושים והחדשות <<<

סילבסטר

פיאנו פיאנו ניוקי סלק (צילום: דרור כץ)

פיאנו פיאנו ניוקי סלק (צילום: דרור כץ)

רשת המסעדות האיטלקיות פיאנו פיאנו

בסילבסטר הקרוב נתן השף רועי חנין, השף הראשי של המסעדות האיטלקיות 'פיאנו פיאנו' אפשרות לשפים של כל מסעדה (כפר סבא, יקנעם ונתניה) לבנות כל אחד תפריט ספישלים לכבוד הסילבסטר לצד התפריט הרגיל של המסעדה. אם תיסעו למסעדה בכפר בסבא תוכלו למצוא בתפריט של השף נמרוד מרום, סיגר פטה כבד ביין מרסלה ( ב-58 ש"ח ), טורטליני שרימפס וביסק סרטנים (82 ₪) ואפילו קינוח שחיתות המורכב גנאש שוקולד ומרשמלו, פילו פריך בסוכר קינמון, קציפת פטיסייר וניל, תותים מסוכרים, שברי מרנג, ברולה בננה וקולפניות שוקולד לבן (ב-42 ₪). אצל השף דייב בגיו  בנתניה תוכלו למצוא כבדים וארטישוקים צרובים על מצע של פולנטה ברוטב יין אדום, ציר בקר ופלפל שחור, די מארה קרבונרה- פסטה שחורה עם קוביות פנצטה ושרימפס ברוטב פיקטה פיקנטי ועשבי תיבול מוגש עם חלמון  ולקינוח איקלרים במילוי קרם פיסטוק עם דובדבני אמרונה ותותים טריים. תושבי אזור הצפון יוכלו לאכול בסניף יקנעם טונה צרובה במעטפת תבלינים, אוסובוקו טלה על מצע פירה תפו"א סגול וקרם כרובית, מוסר ים עם צ'ילי טרי, ברוקומיני ונענע על קרעי פפרדלה שחורה וקינוח קרמבו מפנק, , מתוך התפריט המיוחד שבנה השף אופיר דדי מיקנעם.   פיאנו פיאנו מתחם G כפר סבא – 09-7688778 , פיאנו פיאנו קניון G-6 יקנעם – 04-9121912, פיאנו פיאנו מתחם רוגובין נתניה –  09-9663663. לא כשר.

טפרברג עם מוסקטו 2016

טפרברג מוסקטו אדום 2015 (צילום איל קרן)

טפרברג מוסקטו אדום 2015 (צילום איל קרן)

מוסקטו אדום 2016

מורכב 100% ענבי מוסקט המבורג מכרם שפלת יהודה. המוסקטו האדום מאופיין בצבע ארגמני, בעל תסיסה קלה, רענן, צעיר וקופצני, בעל מתיקות מפתה וחמיצות רעננה. 5.7% אלכוהול.

טפרברג מוסקטו לבן 2015 (צילום איל קרן)

טפרברג מוסקטו לבן 2015 (צילום איל קרן)

מוסקטו לבן 2015

מורכב מ- 100% ענבי מוסקט אלכסנדרוני מכרם בשפלת יהודה. זהו יין קל ונגיש לכל אחד ואחת. המוסקטו הלבן מאופיין בצבע צהבהב, עם תסיסה קלה, ארומטי ומתקתק, 5.4% אלכוהול.

שני היינות נגישים וכל. כשרים ובמחיר 30 שקלים לבקבוק.

מנה בויויניו (צילום אסי פיטוקה)

מנה בויויניו (צילום אסי פיטוקה)

Vivino – חיפה

שף כפיר סבן ושף אוהד לוי הכינו לסועדים סילבסטר מפנק ורומנטי במיוחד ברובע האיטלקי של חיפה. הסועדים ייהנו מארוחת טעימות עשירה הכוללות שתי מנות פתיחה, מנה ראשונה ,מנת ביניים מנה עיקרית וקינוח לצד כוס יין. בנוסף דאג עודד שטראוס, מבעלי המסעדה לתפאורה מיוחדת ואווירה איטלקית אותנטית. מחיר לסועד – 149 שקלים.

מסעדת ויויניו, מתחם פז, חיפה טל': 04-822-9454. לא כשר.

יקב רמת הגולן עם הר חרמון מוסקטו 2016

הר חרמון מוסקטו 2016 (צילום חגית עברון)

הר חרמון מוסקטו 2016 (צילום חגית עברון)

יקב רמת הגולן משיק את הר חרמון מוסקטו, יין בעל חוזק כהל נמוך המיוצר בסגנון המוסקטו ד'אסטי ומתאפיין במתיקות נעימה, קלילות ובעבוע קל. הר חרמון מוסקטו מיוצר מענבי מוסקט קנלי אשר גודלו בכרמי היקב הממוקמים בגולן, באקלים הקר ובגובה הרב הייחודיים לרמה. יציאתו רגע לפני חגיגות סוף השנה ופתיחת השנה האזרחית החדשה הופכים אותו לאופציה נהדרת עבור אלה המעדיפים את הגרסה הצוחקת, המתקתקה והקלילה של יינות מבעבעים קלות. 6% אלכוהול. כשר. מחיר כ- 40 שקלים.

ללה בצומת כפר ברוך

המסעדה האיטלקית היושבת בלב שדות עמק יזרעאל (צומת כפר ברוך) ממשיכה את המסורת הרומנטית שרק בנוף האמתי של עמק יזרעאל ניתן ליצור. המסעדה כולה תהיה מקושטת בקישוטי אהבה, צוות המלצרים יקבל את המין הנשי עם פרח וכוסות שמפנייה יחולקו לכלל הסועדים. בנוסף השף איתי קורנט מבעלי המסעדה, יכין הפתעות מתוקות במיוחד לכבוד ערב הסילבסטר לצד תפריט ספיישלים רומנטי. ללה – צומת כפר ברוך, עמק יזרעאל. טל': 04-644-4030. לא כשר.

תטה – פרדס חנה

במסעדת 'תטה' של השף ניר פרומר יקיימו בערב השנה החדשה ארוחה זוגית מלאה ומפנקת מיוחד, הכוללת מנת פתיחה זוגית (פוקצה טרייה +סלטי אנטי פסטי) , 2 מנות ראשונות, 2 מנות עיקריות, 2 מנות תוספות, קינוח זוגי ,  הארוחה כוללת בירה "עלמה" מהחבית או/ו קווה ספרדית ללא הגבלת כמות. בין המנות פרי ידיו של השף פרומר: שניצל העגל המפורסם, טורטליני צידים, ניוקי ערמונים וכבד קצוץ של סבתה בלה. המסעדה תהיה מקושטת כמיטב המסורת. תטה – כביש 650, פרדס חנה, מתחם דור-אלון. טל': 04-6376401. לא כשר.

הבית בקצה הנוף ביריה (צילום יח"צ)

הבית בקצה הנוף ביריה (צילום יח"צ)

הבית בקצה הנוף – ביריה

הבית בקצה הנוף חוגג את השנה החדשה בערב קולינרי מדהים ובמסיבת פאנקי 60' 70'. במקום יוגש תפריט אשר נבנה במיוחד עבור האירוע. תוכלו ליהנות ממנות פתיחה עשירות כמו פטריות פורטבלו במרינדת עשבי תיבול ושמן זית צלויות על האש עם פרמז'ן, בטטה מדורה, סלט ירוק מטבלים, לחמים הנאפים במקום, פילטים של דגים טריים לבחירה, וקינוחים משגעים. לקראת חצות קצב המוזיקה יעלה ולאחר הנשיקה המסורתית נרקוד אל תוך הלילה.

הכרטיס כולל את ארוחת הערב של-FixMenu  + מסיבת הריקודים עם DJ מקפיץ. ארוחת הערב: 21:00-23:00. מסיבה: 23:00 עד אור הבוקר.

מחיר: 320 ₪ לזוג + 2 כוסות יין הבית על חשבוננו. 600 ₪ לרביעייה + 2 כוסות יין הבית על חשבוננו. בנוסף תוכלו ליהנות מאלכוהול משובח הקיים במקום.

המתחם נמצא על צלע הר ביער בירייה שבגליל העליון וצופה על עמק החולה, הגולן ורכס החרמון. Waze: הבית בקצה הנוף

שלו ביער – ק. טבעון

מסעדת השף 'שלו ביער' ממשיכה במסורת שהנחילו במקום ויקיימו ארוחת שף מלאה מלווה בשמפניה חופשית לאורך כל הערב. בנוסף כדי להנעים את האווירה הביאו את איילה לוי זמרת בלוז. בין המנות שייגשו בערב : פטה כבד בקרואסון חמאה עם שוקולד לבן ופירות יער, בורקס סרטנים בעלי חמאה,לצד ירקות כבושים בגרניום לימוני יוגורט וצלפים, סלט שורשים בויניגרט בלסמי עם דבש,שום,תפוחים  ופיצוחי גינה, פילה דג ים עם חמאת כורכום,טימין שמנת ולימון על ריזוטו, פילה עגל על פירה כמהין,ציר בקר וקונפי גזר וניוקי סמולינה עם שרי צבעוני,פלפל וירוקים של חורף. מחיר לסועד: בין השעות 18:30-21:00 – 170 שקלים. אחרי השעה 21:00 מחיר 190 שקלים. שלו ביער, שיכון האלה 6 , קריית טבעון . טל': 04-9831837. לא כשר.

הכרמים ליד יקב שדות (צילום אלון לויטה)

הכרמים ליד יקב שדות (צילום אלון לויטה)

ארוחת שף ביקב שדות – שדה יעקב

יקב שדות הינו יקב בוטיק הממוקם בסמוך לכרמים, במושב שדה יעקב שבלב עמק יזרעאל .לכבוד סוף השנה האזרחית הופך היקב למסעדת שף ליום אחד, ומארח את השף נועם בקר לחוויה קולינרית מיוחדת. הארוחה הינה במתכונת של תפריט סגור מראש אשר נבנה ע״י השף המארח. לצד הארוחה יוגשו מגוון יינות היקב, ושתיה קלה חופשית.

להזמנת מקום – 054-3205072. יקב שדות, שדה יעקב, עמק יזרעאל.

בקבוקים – ק. טבעון    

בבוטיק היין והגבינות 'בקבוקים' בקרית טבעון יציינו את ערב השנה החדשה עם מסיבת רחוב ססגונית במיוחד. האירוע יתקיים החל מהשעה 20:30 ויהיו בר מבעבעים, דוכני אוכל, בירה ויין ובמקביל יתקיים הופעה חייה. בקבוקים קריית טבעון – החורש 5, קרית טבעון.

דיווה קוסמופוליטן מבעבע בטעמים אקזוטיים

DIVA ברי (צילום אסף לוי)

DIVA ברי (צילום אסף לוי)

הסקוטית מבית ישרקו משיקה בישראל, לקראת חגיגות השנה החדשה – הסילבסטר, את סדרת המשקאות – דיווה קוסמופוליטן מבעבע בטעמים אקזוטיים –  דיווה ברי, דיווה אפרסק ודיווה מלון.

דיווה קוסמופוליטן עשוי מזני ענבים שונים. ומתאים לחגיגת החיים הטובים. מומלץ לשתות קר היטב, עם חוויית אוכל מפנקת וקלילה כמו: קינוחי פירות, עוגות וגבינות קרם קלות ועוד.

המשקה המבעבע והפירותי  , מיוצר בשיטות מודרניות המבטיחות שילוב טעמים מושלם ומיגוז קל ונעים ומסונן דרך חוטי זהב, בתהליך, ששמור לכהילים איכותיים בלבד.

  • דיווה קוסמופוליטן ברי: המשקה מעניק פיצוץ טעמים בפה של פירות יער שונים ומגוונים. בעל ארומות פרחוניות ופירותיות בצבע רוזה. עם חמיצות ארוכה ומאוזנת.
  • דיווה קוסמופוליטן מלון: המשקה הינו פיוז'ן אמיתי, טבעי וקליל עם טעמי מלון-דבש בשל. ושומר על רעננות בזכות חמיצות טובה ובעל סיומת ארוכה ומאוזנת.
  • דיווה קוסמופוליטן אפרסק: מעט מתקתק בטעמי אפרסק רעננים. מתאים למסיבות, לאירועים שמחים וכך, כמות שהוא, מקורר היטב. נסו אותו בכל משקה מעורבב – במקום סיידר.

6% אלכוהול. מחיר: 25 שקלים. ניתן להשיג בסניפי טיב טעם, בחנויות מקצועיות, מסעדות וברים נבחרים.

כרמים – באר שבע ומושב סגולה

קוקטייל בבר כרמים (צילום יח"צ)

קוקטייל בבר כרמים (צילום יח"צ)

מסעדת כרמים באר שבע

מסיבה סוערת בניצוחו של הדי-ג'יי ערן דבורה ועמדות שפים פעילות מפוזרות ברחבי המסעדה  אשר יציעו מבחר מנות כגון: צלעות טלה מוגשות בציר דמי גלאס ופירה עשוי על הפלנצ'ה, סשימי טונה עשויות בשמן חרדל, פיסטוקים וקוביות אבוקדו, נתחי דג צלוי על הפלנצ'ה מוגש עם קציפת ירקות שורש, שקדי עגל ברוטב בפטריות שימאגי וקרם כמהין, מוגש על ניוקי. עמדת קינוחים: קרם ברולה, מיני קדאיף ומוס שוקולד ועוד, כאשר את העמדות האלה יתגברו מלצרים מסתובבים אשר יגישו מנות כגון מיני בקלאווה, ריזוטו, שרימפס ומרק. לצד המבחר הקולינרי יוגש במקום אלכוהול חופשי ואיכותי כגון ויסקי, וודקה, בירות מהחבית, סנגריה חמה, מבחר קוקטיילים, מבחר יינות תוצרת חוץ והארץ ועוד.

להשלמת החגיגה: עמדת מגנטים ושלל הפתעות. מחיר: 300 ₪ לאדם, לאוכל ושתיה ללא הגבלה. מסעדת כרמים, דרך חברון 66 באר שבע, 08-9966444.

מסעדת כרמים מושב סגולה

המסעדה תציע תפריט מיוחד אותו רקח השף סהר רפאל, אשר כולל פתיחים, מנה ראשונה, עיקרית וקינוח זוגי ב-250 ₪ לסועד. בין המנות בתפריט:

פתיחים: סיגר דג ים – נתחי לוקוס וירקות עטופים בעלה סיגר, מונחים על קרם קונפי של בצלי שאלוט מקורמלים וקולי פלפל שושקה, לחמי מחמצת מסוגים שונים בליווי מטבלים.

ראשונות: מרק בויאבז – מרק פירות ים עם ירקות שורש בסגנון צרפתי, עטוף בבצק פריח

סשימי ים תיכון – סשימי טונה אדומה עם שמן זית קורטינה, קרם שום שחור, דפי צנונית, אגוזי קשיו מסוכרים ופילה של פומלית אדומה, טרטר בקר ומח עצם – טרטר של פילה בקר מקומי בליווי מח עצם ופרוסות בגט משוחות בשמן זית ופפריקה מרוקאית עם מטבלים, ריזוטו סרטנים – סרטנים כחולים וקלמארי טרי, עם ארטישוק ירושלמי, אפונת שלג וביסק פירות ים, פררו רושה כבד אווז – כדורי כבד אווז עטופים בבראס אגוזי לוז, עם דפי זהב, ג'לי יין מוסקט וגלגלי בריוש, קרפצ'יו שייטל טרי ומיושן – מוגש עם פטריות שימאג'י כבושות, שמן חרדל, צנונית כבושה, קרוטוני פוקצ'ה וקולי פלפל שושקה במתיקות עדינה, קוקי סן ז'אק ושרימפס – מזוגגים בחמאה הולנדית ודמי גלס, על קרם ארטישוק ירושלמי ועלי חמציץ. עיקריות: ניוקי וניל עם שרימפס, קלמארי ומולים טריים – בביסק סרטנים ואפונת שלג, רביולי חצילים וגבינות – עם אספרגוס, עגבניות שמש, חמאה, כרישה, שמנת לימונית ותימין, בייבי לוקוס סלעים – צלוי על הפלנצ'ה עם ירקות חורף בזמן זית סורי, מלח גם וקונפי שום, פילה מוסר ים וניוקי ערמונים – מוגש עם פטריות כמהין, ברוטב קרם כבד אווז וקציפת ים, סינטה מיושנת צלויה בגריל – בליווי מח עצם ובטטה מקורמלת ברוטב בורדולז, פילה בקר מקומי – על ריזוטו פטריותמלך היער ואספרגוס בלאדי, ברוטב בקר מצומצם היטב, צלעות טלה אוסטרלי – מקוצבות היטב, צלויות בגריל, על בייבי חציל במילוי ראדו טלה ארומטי. לצד מבחר מנות אלה, יוגש תפריט אלכוהול עשיר.

מחיר: 250 ₪ (פתיחים, מנה ראשונה לבחירה, עיקרית לבחירה וקינוח זוגי). מסעדת כרמים, מושב סגולה (בכניסה למושב), 08-8505859.

לובי פורט אנד בלו (צילום דניאלה שטרן)

לובי פורט אנד בלו (צילום דניאלה שטרן)

מלון הבוטיק "פורט אנד בלו" בתל אביב

ביום שבת, 31 בדצמבר, החל מהשעה 22:30, תיערך מסיבת סילבסטר חגיגית במלון הסוויטות היוקרתי "פורט אנד בלו" בנמל תל אביב. אירועי השנה האזרחית החדשה יכללו הרמת כוסית שמפניה בחצות וימשכו למסיבת ריקודים אל תוך הלילה והפתעות נוספות שיחכו לאורחים.

מחירים: החל מ-1180 שקלים לזוג, כולל ארוחת בוקר ומסיבת סילבסטר.

מלון פורט אנד בלו, Port and Blue TLV  צידון 1, תל-אביב. להזמנות: טל': 03-6277070 או באתר המלון <<< 

לה ביסטרו בר – חולון

המבורגר בלה ביסטרו בר חולון (צילום: אנטולי מיכאלו)

המבורגר בלה ביסטרו בר חולון (צילום: אנטולי מיכאלו)

מסעדת לה ביסטרו בר שבמתחם עזריאלי בחולון, מזמינה אתכם ליהנות מארוחת ערב משובחת הכוללת תפריט עשיר של מגוון טעמים וניחוחות. את החגיגה תלווה היוצרת והזמרת המוכשרת נוי דקל. התפריט שיוגש באותו ערב כולל: מנות פתיחה לבחירה, סלט עגבניות שרי צבעוני בליווי פסטו וגבינה צפתית, אנטיפסטי שלל ירקות אפויים בתנור בליווי גבינת פטה מגורדת ובלסמי, קרפצ'יו סלמון בליווי צלפים וגרדת חלמון, מוס כבד בליווי ריבת בצל וקרעי טורטיה, קבבוני דגים בליווי סלסלת עגבניות וצזיקי, קרם חצילים עם טחינה ולחם הבית.

עיקריות לבחירה: ניו יורק אנטריקוט –  300 גרם בליווי סירות תפוחי אדמה, נתח פילה סלמון ברוטב לימונענע בליווי שעועית ירוקה מוקפצת, מחבת פירות ים – מיקס שירמפס, קלמרי, ניוקי ועגבניות שרי ברוטב חמאת שום ויין, קלמארי סן טרופה – קלמארי ממולא באורז, צנוברים ועשבי תיבול, מוקרם בשמנת, ביף בורגניון – תבשיל בקר קלאסי ביין אדום וציר בקר.

מנות אחרונות: צנצנת קראמבל גבינה ותות – שכבות של גבינה קרה ותות, צנצנת ריבת חלב וקרם קפה, על מצע של בראוניז, ריבת חלב בציפוי גנאש ואספרסו, מוס שוקולד בלגי במרקם קטיפתי, בציפוי גנאש שוקולד חלב. אלכוהול: כוס למברוסקו, קווה או יין.

מחיר – 250 שקל לסועד. לה ביסטרו בר, הרוקמים 26, חולון. לפרטים והזמנת טל': 03-6047485 או באתר <<<

חדש

מיה עם צ'יפס בטטה

צ'יפס בטטה של מיה (צילום יח"צ)

צ'יפס בטטה של מיה (צילום יח"צ)

יצרנית המזון הישראלית "מיה", משיקה את "צ'יפס בטטה", חטיף חדש לאירוח, "קצת מתוק, קצת מלוח". חטיף "צ'יפס בטטה" הינו קראנצ'י במיוחד, עשוי מבטטות איכותיות ו-100 אחוז רכיבים טבעיים, עשיר ועדין בטעם ייחודי, ללא חומר משמר, צבעי מאכל, כולסטרול ושומן טראנס.

"צ'יפס בטטה" מיועד לאירוח בבית עם מטבלים, לשדרוג סלטים, מרקים, מנות ראשונות עיקריות ואחרונות. אידאלי למבוגרים, סטודנטים, זוגות צעירים.

העובדה שבטטה בריאה יותר מתפוח אדמה ידועה לכל. באופן מפתיע, אף על פי שבטטה מתוקה יותר מתפוח אדמה, הרי שבזכות הסיבים התזונתיים שבה הפחמימות שלה מתפרקות לאט יותר לסוכר בדם. בדירוג של האגודה האמריקאית לתזונה, זכתה הבטטה במקום ה-1 כירק הכי בריא. הבטטה עשירה מאוד בויטמיןA   המהווה מקור טוב לאשלגן, מגנזיום וברזל, וכמות גבוהה של סיבים תזונתיים שתורמים לערך גליקמי נמוך מתפוחי אדמה. בנוסף הבטטה עשירה בסיבים תזונתיים הטובים למערכת העיכול.

100 גר', מחיר: 9.90 ₪. מיוצר בסביבה חופשית מגלוטן. ניתן להשיג בכל רשתות השיווק.

ברא צמחים עם כיוס מסטיקה

כיוס מסטיקה (צילום יח"צ ברא צמחים)

כיוס מסטיקה (צילום יח"צ ברא צמחים)

Chios mastika או בשמו המוכר מסטיקה, משמעותו לעיסה. המסטיקה הינו צמח מרפא  עתיק בין 2400 שנה המופק משרף מיוחד של עצי האלה הגדלים במקום באזור מזרח הים האגאי באי כיוס ביוון באזור אקלים יבש במיוחד, המשפיע ישירות על התכונות הייחודיות של השרף.

השרף של עץ ה- chiaמכונה "הדמעות של כיוס" ואף נזכר בספר שמואל כעץ הבכאים מלשון בכי, ועליו נכתב "אין מסטיקין בשבת" ולא משום לעיסת המסטיק אלא איסור חריצת העץ לצורך הפקת השרף בשבת. בימי הכיבוש הע'תמני נחשב השרף לזהב ואוצר לאומי. בתחילת שנות השלושים של המאה הקודמת הוקמה אגודה בכיוס על מנת לשמר את חומר הגלם ואת תהליך הייצור המיוחד. בשנות השמונים, הוקם מפעל מתקדם לזיקוק והפקת חומר הגלם ובשנות התשעים האיחוד האירופאי מכריז על Pistacia lentiscus כמוצרP.D.O (protected esignation of origin)

הכיוס מסטיקה הקנה לעצמו שם בינלאומי תודות לאיכויותיו הרפואיות המגוונות שאף נחקרו בעשרות מחקרים מדעיים לאורך השנים. במחקר של אוניברסיטת נוטינגהם שפורסם במגזין "Medicine of Journal England New "גילה  כי מסטיקה יכולה לרפא כיב פפטי (אולקוס) על ידי הרג חיידקי pylori Helicobacter הגורמים לכיב פפטי.

THE CHIOS GUM MASTIC GROWERS ASSOOAITON – הינה היצרנית הבלעדית בעולם של הכיוס מסטיקה המיוצר משרף המופק מעצים בוגרים בגיל 15 שנה לפחות, וזאת כאשר גובה העץ מגיע ל2- 3 מטרים.

ברא צמחים, החברה המובילה בישראל לתוספי תזונה צמחיים, משיקה את ה"כיוס מסטיקה"- המכילה מעל ל- 80 רכיבים ייחודיים הכוללים רזינים, רכיבים ארומטיים, חומצות שומן ופיטוסטרולים, פוליפנולים ועוד, בעלי תכונות מחטאות עוצמתיות, נוגדות דלקת ונוגדות חמצון. מחיר: 149 שקלים (עבור 60 טבליות). להשיג ברשתות הטבע והפארם.

ליסטרין עם שפה חדשה וקמפיין פרסומי "ללכת עד הסוף"

ליסטרין COOL MINT (צילום יח"צ )

ליסטרין COOL MINT (צילום יח"צ )

במחקר השתתפו 6,000 איש משש מדינות ברחבי העולם במסגרתו בחנו תכונות אופי ויכולות שונות אצל בני אדם ומשתמשי ליסטרין בפרט. משתתפי המחקר ענו על שאלון אינטרנטי שכלל מבחר היגדים כגון "אני חכם יותר מרוב האנשים", "אני אופה טוב יותר מרוב האנשים". עוד נשאלו משתתפי המחקר על ההתנסויות האמיצות ביותר שחוו (הצלת חיי אדם…) ואילו התנסויות ירצו לחוות בעתיד (צניחה חופשית, לטוס לירח, ועוד). כמו כן, נשאלו מהו הדבר האמיץ ביותר שעשו בחייהם? מגוון תשובות עלו, מעניין לציין כי התשובה הנפוצה ביותר הייתה, להתחתן…

מממצאי המחקר עולה כי משתמשי ליסטרין הנם "אמיצים" יותר. משתמשי ליסטרין דיווחו על התנסויות בפעילויות נועזות יותר והגעה להישגים גבוהים יותר מאשר אנשים שלא משתמשים בליסטרין. כמו כן, משתמשי ליסטרין רואים עצמם כסקרנים יותר, בעלי שאיפות גבוהות יותר וכאנשים הנוטים "ללכת עד הסוף", מכאן גם נגזר סלוגן הקמפיין.

במסגרת הקמפיין, ישודר סרטון המעביר את תוצאות המחקר באופן הומוריסטי בטלוויזיה ויעלה לרשתות החברתיות.

ליסטרין COOL MINT שטיפת פה לשימוש יומיומי הנלחמת בפלאק (רובד החיידקים), מרעננת את הנשימה ובעלת טעם מנטה מרענן, תוביל את המהלך החדש. יעילות השטיפה

כנגד חיידקים מוכחת מדעית, ובשימוש לאחר צחצוח שיניים מפחיתה את הפלאק ומסירה 97% מהחיידקים שנותרו. נמכרת במחיר של כ-40 ₪ ל750 מ"ל. ברשתות השיווק והפארם.

פלוריש עם ויטמין D במינון 1000

ויטמין D בטבליות 1000 (צילום יח"צ)

ויטמין D בטבליות 1000 (צילום יח"צ)

לפני כחודשיים אישר משרד הבריאות, לראשונה בישראל, שיווק ויטמין D במינון של 1000 יחב"ל (= מינון יחידות בין לאומיות). חברת פלוריש משיקה בימים אילה סדרת ויטמין D במינון מוגבר של 1000 יחב"ל, לכל המשפחה. המינון הטיפולי של 1000 יחב"ל (נדרש יעוץ מקצועי בעת הנטילה) מוצע בשלל אפשרויות נטילה – החל מטיפות, ועד בטבליות ללא סוכר, הניתנות לבליעה/ מציצה/ לעיסה, לפי הנוחות.

ויטמין D 1000 יחב"ל מהווה מינון מוגבר המומלץ לסובלים ממחסור משמעותי בויטמין D, לנמנעים מהחשיפה לשמש, לבעלי חסרים כתוצאה מנטילת תרופות או טיפולים ממושכים המעכבים את ספיגת ויטמין D בגוף ועוד. ויטמין D 1000 יחב"ל מוצע בשני אופנים שונים לצריכה לפי בחירה ונוחות:

  • ויטמין D 1000 יחבל בטיפות ( בכל טיפה 1000 יחב"ל) על בסיס שמן צמחי ללא סוכר, בבקבוק משולב טפטפת "טפי" ללחיצה נוחה ומדויקת מבלי ללכלך ולא נזילות. מחיר 34 שקלים.
  • ויטמין D 1000 יחב"ל בטבליות בטעם פירות ללא סוכר (בכל טבליה 1000 יחב"ל) המיועדות ללעיסה, מציצה או לבליעה לפי הנוחות והטעם. מחיר 37 ש"ח ל- 90  טבליות.

פרטים באתר <<< או בקו יעוץ והדרכה 1-800-336636. לרכישה בבתי המרקחת רשתות הפארמים ובקרוב גם בקופות החולים.

מיה עם ריבת חלב מחלב אמיתי Dulce de leche

ריבת חלב מחלב אמיתי (צילום יח"צ מיה)

ריבת חלב מחלב אמיתי (צילום יח"צ מיה)

ריבת חלב (במקור בספרדית Dulce de leche ) הינה ממרח מתוק הנוצר על ידי הרתחה של סוכר וחלב. ריבת החלב הייתה מרכיב חשוב בממתקים ובקינוחים פופולריים גם בקולומביה, פרגוואי, צ'ילה, פרו וברזיל. המאכל המזוהה ביותר עם ריבת חלב הוא עוגיות ארגנטינאיות בשם אלפחורס, העשויות כמעין כריך של שתי עוגיות וביניהן ריבת חלב.

לקראת חג החנוכה, מציגה יצרנית המזון הישראלית "מיה" קולקציית ריבות חלב בטעמים: ריבת חלב, ריבת חלב בטעם שמנת וריבת חלב בטעם שוקולד. ייחודן של ריבות החלב של "מיה" הוא בחומר הגלם- הריבות עשויות מחלב ניגר ישראלי אמיתי, בניגוד לרוב ריבות החלב המשווקות בישראל, העשויות מאבקות חלב או תחליפי חלב. חומר גלם משובח זה, מבטיח איכות גבוהה, מרקם מעולה וטעם דרום אמריקאי מקורי ונפלא. תהליך ייצור ריבות החלב של "מיה" , נעשה בצורה קלאסית שיובאה יישר מארץ המקור של ריבת החלב – ארגנטינה.

ריבת החלב של "מיה" מגיעה ב-3 טעמים: קלאסי, שמנת ושוקולד. מדובר ב-3 ממרחים מושלמים למריחה על לחם, עוגות, עוגיות וקינוחים העשויים מחלב ניגר אמיתי, עשירים בסידן וללא צבעי מאכל. ניתנים להשיג בגביע 400 גר'. כשר חלבי – בהשגחת בד"צ העדה החרדית ירושלים. מידע על אלרגנים: מכיל חלב. מיוצר בסביבה חופשית מגלוטן.

מחיר: 10.90 ₪ – 12.90 שקלים. בכל רשתות השיווק.

מבצעים

חנוכה במתחם הקניות מבנה OUTLET באר שבע

לרגל חג החנוכה, מבנה OUTLET באר שבע מזמין אתכם לקחת חלק במבצע מיוחד שיתקיים במתחם – על כל קנייה בסכום של 100 שקלים  ומעלה, בקנייה יומית מצטברת  במגוון חנויות המתחם, מקבלים כרטיס גירוד וזוכים במתנה, כשכל כרטיס זוכה !

להלן רשימת בתי העסק אשר לוקחים חלק במבצע: פומה, הום סטייל , בודי שופ, בית הקולנוע גלובוס מקס, קפה קפה, מסעדת "פפה", חנות האוהדים של "הפועל באר שבע" .

רשימת המתנות שיחולקו : בבית הקולנוע "גלובוס מקס" יוענק כרטיס קולנוע יחיד, ב"קפה קפה" יוענקו קפה ומאפה, במסעדת "פפה" תוענק ארוחת בוקר זוגית, בחנות האוהדים של "הפועל באר שבע" יוענק כובע ממותג או צעיף- לבחירה, ב"בודי שופ" יוענק ספוג סבון או קרם גוף 230 מ"ל לבחירה, ב"הום סטייל" תוענק כרבולית,בחנות "פומה" יוענק כדורגל.

כרטיסי הגירוד יחולקו בעמדה מסודרת עם דיילת , על הלקוח לגשת לאחד מבתי העסק המשתתפים כדי לממש את הפרס. בכפוף לתקנון המבצע. ט.ל.ח. כתובת המתחם:  יצחק נפחא 25 , באר שבע

סביבון מתוק –  לכבוד חנוכה

סביבון של ליימן שליסל (צילום עמית שטרואס)

סביבון של ליימן שליסל (צילום עמית שטרואס)

לכבוד חג החנוכה  ליימן שליסל משיקה מארז שי ייחודי המוגש באריזת סביבון דקורטיבית. המארז מכיל מגוון דברי מתיקה המשווקים בארץ על ידי ליימן שליסל ובהם: פיקניק אוסקר- מקלות גריסיני פריכים בליווי ממרח שוקולד אגוזים איכותי והפתעה לילדים, יוגטה- מרשמלו ממולא בתות, פרוט ביי דה פוט- חטיפים ארוכים בטעם תות, גאשרס תות-  סוכריות גומי בטעם תות במילוי עסיסי, צ'ופה צ'ופס מיני – סוכריות על מקל במבחר טעמי פירות – 3 יח'

מיני מנטוס- סוכריות לעיסה בטעמי פירות – 2 יח'.

בנוסף, מכיל המארז גם סביבון צבעוני, מסממני החג ולמשחק עם הילדים ובחיק המשפחה.

את מארז השי של ליימן שליסל לכבוד חנוכה ניתן להשיג בקיוסקים, בפיצוציות ובחנויות הפרטיות, במחיר 15-16 שקלים.

חנוכה של מבצעים ב PANECO.co.il

paneco1חנות האון ליין למוצרי אלכוהול PANECO.co.il יוצאת במבצע מיוחד לכבוד חג החנוכה. בכל יום יוצעו מספר מוצרים במבצע, בגובה מספר הנרות אשר יאירו על חנוכיות הבתים באותו היום, נר ראשון מבצע על מוצר אחד, נר שני, שני מוצרים במבצע וכן הלאה. 24-31/12 באתר www.PANECO.co.il המוצרים ישלחו לבית הלקוח עם שליח באריזה הרמטית עד שני ימי עסקים בחינם.

שמונת ימי מבצעים בחנוכה:

  • נר ראשון: וויסקי ג'וני ווקר דאבל בלאק שאדו – 169 ₪
  • נר שני: חבית בירה קינג חמישה ליטר – 89 ₪, שיבאס ריגל רואיל סאלוט 21 שנים – 379 ₪
  • נר שלישי: וויסקי ג'נטל מן ג'ק – 129 ₪, וודקה ואן גוך דובדבן שחור – 119 ₪, וויסקי לפרוייג קוורטר קאסק– 219 ₪
  • נר רביעי: ליקר בנידיקטין דום – 134.9 ₪, וויסקי ג'ק דניאלס דבש – 114.9 ₪, וויסקי לגבולין  16 שנים – 279 ₪, וויסקי ג'וני ווקר פלטיניום – 289 ₪
  • נר חמישי: וויסקי גלן מורנג'י 10 שנים – 159 ₪, ליקר גרנד מרנייה קורדון רוז – 159 ₪, קוניאק מרטל קורדון בלו – 399 ₪, שני יין פסגות '7' – 99 ₪, וודקה גריי גוס VX – 299 ₪
  • נר שישי: קוניאק לואי רוייה VSOP באריזת שי – 159 ₪, וודקה ואן גוך ג'ין– 99 ₪, קוניאק קורבוזייה VSOP – 199 ₪, וויסקי ג'ק דניאלס מאסטר דסטילר- 135.9 ₪, וויסקי ג'וני ווקר בלו ליטר – 699 ₪, וויסקי יפני סופר ניקה – 249 ₪
  • נר שביעי: וויסקי ג'ק דניאלס סינגל בארל – 189 ₪, וויסקי בייליס – 89 ₪, וויסקי בלאק בוש – 129 ₪, וודקה סטולי עלית – 139 ₪, וודקה ואן גוך קוקוס – 119 ₪, גילה טקילה אנייחו – 89 ₪, וויסקי שיבאס 18 שנים – 229 ₪
  • נר שמיני: קוניאק מיוקוב VSOP – 199 ₪, וויסקי קראון רויאל – 109 ₪, ליקר שרטרז ירוק – 169 ₪, וויסקי ג'וני ווקר בלו – 699 ₪, ליקר אמרולה – 99 ₪, טקילה קוארבו גולד – 79 ₪, וויסקי ג'וני ווקר גולד (מהדורת בקבוק זהב) – 159 ₪, וויסקי בושמילס + וויסקי ג'יימסון – 199 ₪.
  • לתינוק ולילד

ג'ונסונס® עם שיטת שלושת השלבים המסייעת לתינוקות להירדם

מותג מוצרי התינוקות הבינלאומי ג'ונסונס® מציג את "שיטת שלושת השלבים" לשגרת שינה טובה יותר המסייעת לתינוקות להירדם מהר יותר ולישון זמן רב יותר. זאת כחלק ממהלך גלובלי שמושק בימים אלו גם בישראל תחת הקונספט של "הלילה כולנו ישנים" בו מדגישה החברה את חשיבות שגרת ההכנה לשינה בקרב תינוקות. במסגרת המהלך סדרת המוצרים המיועדת לפני השינה זוכה לנראות חדשה ובנוסף, יושק שיר ערש ישראלי בשיתוף ההרכב המוזיקלי "יונינה".

ממחקר רחב היקף שערך המותג ג'ונסונס® בנושא שנת תינוקות, הוכחה יעילותה של  שגרת ההכנה לשינה. במחקר השתתפו למעלה מ-45,000 תינוקות מרחבי העולם, נצפו ונלמדו מגוון דפוסי התנהגות במהלך זמן השינה ב-20 מדינות שונות מסביב לעולם. מהמחקר לו היו שותפים פרופסורים מרחבי העולם וכן נציגות של אנשי אקדמיה ומחקר ישראלים, עולה כי כבר לאחר 7 ימים  של יישום שיטת שלושת השלבים התינוקות התעוררו במצב רוח טוב יותר, יקיצות הלילה שלהם פחתו ב-38% והיו ערים פחות זמן ביממה (פחות 32%). והאימהות, חשו הרבה פחות עייפות (45%).

שיטת שלושת השלבים של ג'ונסונס® המסייעת לתינוק להירדם מהר יותר ולישון לפרק זמן ארוך יותר כוללת:

  1. אמבטיה חמימה – אמבטיה הכוללת מים חמימים ונעימים מסייעת לתינוק לדעת כי זה הזמן לישון.
  2. עיסוי מרגיע – עיסוי כחלק מטקס זמן השינה, יכול לסייע לתינוקות לישון טוב יותר. ניחוחות נעימים ומוכרים יכולים לגרום לתינוק לתחושת שמחה ורוגע ולהוביל לשיפור במצב הרוח של התינוקות.
  3. זמן שקט – ניתן להרגיע את התינוק על ידי פעולות שקטות כגון קריאה, שירה או האזנה למוזיקה מרגיעה.

במסגרת המהלך, "הלילה כולנו ישנים" מוצרי הסדרה "לפני השינה" הכוללים אל סבון אמבט לפני שינה ותחליב לפני שינה זוכות לנראות חדשה:

    • אל סבון אמבט לפני השינה™ ג'ונסונס® מכיל תמצית NaturalCalm™‎ – תערובת מיוחדת של ניחוחות עדינים הרשומה כפטנט, בעל נוסחה ייחודית השומרת על תחושת הרכות של העור וכולל את נוסחת הקץ לדמעות® העדינה לעיניים, ללא פראבנים.
    • תחליב לפני השינה™ ג'ונסונס®  מכיל גם הוא את תמצית NaturalCalm™‎ הנוסחה עדינה ומתאימה לעורו העדין של התינוק, הוכח מחקרית שמשאיר את עור תינוקך רך וחלק למגע כל הלילה, ונבדק דרמטולוגית.

מכיוון שמוסיקה חשובה כל כך והיא חלק מזמן השקט (השלב השלישי) הושק שיר ערש גלובאלי המבוסס על תובנות מעמיקות של תינוקות, מחקרים וסקרים במסגרת מהלך "הלילה כולנו ישנים" כמו כן, בכל מדינה הושק שיר ערש מקומי המתכתב עם התרבות המקומית. בישראל, להלחנת שיר הערש נבחר ההרכב המוזיקלי המיוחד "יונינה". יוני ונינה טוקייר, בעל ואישה, המככבים ברשתות החברתיות בסרטונים אותנטיים של שירת קאברים ושילובים מיוחדים של שירים ישראליים ולועזיים ובקרוב ישיקו אלבום בכורה. את ההשראה לכתיבת השיר והלחנתו, קיבלו ממבחר שירי ערש מוכרים ומבתם התינוקת בת החצי שנה.

אוכל ואלכוהול

RESTAURANTS WINE AWARDS

פרס היין למסעדותתחרות  RESTAURANTS' WINE AWARDS שתתקיים השנה לראשונה, במסגרת תערוכת סומלייה תעניק פרסים למסעדות שיימצאו מצטיינות בתחום היין ושמקדמות את תרבות היין בישראל. את התחרות מפיקים ומנהלים איתי גלייטמן, כתב היין של עיתון הארץ, גלי וולוצקי, עד לאחרונה כתבת הקולינריה והיין של עיתון כלכליסט, ואבי בן עמי, היזם והמפיק של תערוכות סומלייה, קולינרי ובירס ותחרויות היין אשכול הזהב וBest Value for Money. במסגרת התחרות יוענקו פרסים למסעדות במבחר קטגוריות, ביניהן:

  • תפריט היין הטוב ביותר
  • תפריט הכוסות הטוב ביותר
  • תפריט היין הכי Value for Money
  • תפריט היין הכשר הטוב ביותר
  • המסעדה עם אוסף היינות המתיישנים הטוב ביותר
  • המזללה עם ההתייחסות הטובה ביותר ליין

טקס חלוקת הפרסים יערך במסגרת תערוכת סומלייה 2017 בהיכל התרבות בתאריכים 31-30 בינואר. המיזם הוא שיתוף פעולה ראשון של אזור התעשייה, בית תוכן בוטיקי לקהל המקצועי בתחום היין, הבירה והקולינריה ותערוכת סומלייה, תערוכת היין הגדולה והותיקה בארץ. ניהול והפקה: סטודיו בן עמי.

התחרות פתוחה למסעדות בכל רחבי הארץ ואינה כרוכה בתשלום. ההרשמה לתחרות היא עד ה-30 דצמבר.  מסעדות המעוניינות יכולות לשלוח את תפריט היין למייל<<< פרטים נוספים באתר סומלייה <<<

קיוטו עם חורף חמים וטעים

מרק ראמן קיוטו (צילום אליאנה גולומב)

מרק ראמן קיוטו (צילום אליאנה גולומב)

מסעדת היוקרה "קיוטו" מציגה מגוון מרקים מיוחדים לימי החורף הקרירים. "קיוטו" יוצרת מזיגה ייחודית בין מאפייניו של המטבח היפני, לבין הטעם המיוחד של המטבח הים תיכוני. השילוב הנהדר ויוצא הדופן של תרבויות, טעמים וצבעים ממצב אותה בין המסעדות המובילות בארץ. בין המרקים בקיוטו ניתן למצוא:

  • מרק מיסו מנת פתיחה חובה בכל ארוחה יפנית עם אצות וטופו (27 ₪)
  • מרק ראמן ציר עוף מוגש עם ירקות שורש, אטריות ביצים, ביצה קשה ובצל, עוף\בקר (25- 64 ₪)
  • מנרוי ציר פטריות יפני מוגש עם אצות, אטריות אודון, פירורי טמפורה ובצל ירוק (25-58 ₪)

בין המנות החדשות שניתן להזמין במסעדה בימי החורף:

  • פילה בקר טפניאקי (119 ₪)
  • קארי מידורי חריף אטריות ביצים ירוקות בחלב קוקוס וקארי ירוק, עם ירקות ירוקים, כוסברה טרייה ובוטנים קצוצים (62 ₪)

בנוסף, לקוחות המסעדה יוכלו להנות מהטבת משלוחים בסילבסטר: בהזמנת משלוח מעל 400 ₪, יקבלו הלקוחות שני בקבוקי בירה סאפורו, בהזמנת משלוח מעל 500 ₪, יקבלו הלקוחות בקבוק סאקה ניגורי. אורחי המסעדה שיגיעו בערב הסילבסטר, ייהנו ממגוון מנות ספיישל, DJ והפתעה בחצות. "קיוטו" הפכה לאחד מהמוסדות הקולינריים המובילים בישראל וזאת בזכות השילוב בין אוכל איכותי, מקורי וטעים וחווית בילוי בדומה לברים ומסעדות מובילים בעולם. קיוטו, אריה שנקר 7, הרצליה, אתר <<< או טל': 09-9587770.

פנינה רוזנבלום עם סדרת מוצרי מזון טבעי

סדרת הקינואה - בריא מהטבע (צילום יח"צ)

סדרת הקינואה – בריא מהטבע (צילום יח"צ)

פנינה רוזנבלום תתחיל לשווק, לראשונה ברשתות המזון בישראל, קינואה מתובלת ב-4 טעמים שונים ובנוסף היא נכנסת לתחום המזון הצומח ביותר בישראל היום: הסופר פוד, כאשר היא משיקה "תערובת מזונות על", אשר לראשונה תהיה נגישה לצרכן הישראלי, אשר עד היום התרגל למצוא אותה רק בחנויות הטבע והתבלינים המיוחדות. בנוסף תציע פנינה בסדרה החדשה תערובת גרעינים ורוטב לעוף על בסיס סילאן וחומץ טבעיים.

המוצרים החדשים מתווספים למוצרי הגרנולה הוותיקים והמוערכים של פנינה רוזנבלום, אשר יתווספו גם כאן לסדרת המוצרים החדשה ויעמידו פורטפוליו מוצרים מרשים לצרכני המזון הבריא. בכך למעשה, הופכת פנינה רוזנבלום לשחקן חדשני בתחום המזון הבריא. הסדרה מתבלטת בהכנה המהירה שמקלה  על שגרת החיים העמוסה.

כאמור, המוצר הראשון הוא קינואה בטעמים שהינו מוצר חדשני בשוק בו עד היום נמכרה רק הקינואה המסורתית. הסדרה החדשה תכלול, בשלב הראשון, קינואה ב-4 טעמים שונים: פטריות, ים תיכונית, איטלקית וירקות. מחיר סדרת הקינואה החל מ- 24 שקלים.

אופנה ועוד

ג'ויה מעבדות לקוסמטיקה עם סדרת MOROCCAN OIL – PURE MAGIC

סדרת MOROCCAN OIL – PURE MAGIC של ג'ויה (צילום יח"צ)

סדרת MOROCCAN OIL – PURE MAGIC של ג'ויה (צילום יח"צ)

חברת ג'ויה מעבדות לקוסמטיקה בע"מ נוסדה בשנת 2000 על-ידי אשר גלאי וצורי לוזון, אשר להם שנים של עבודה וניסיון באספקטים שונים של עולם הקוסמטיקה. יחד, הם גיבשו חזון השואף להוביל את תחום הקוסמטיקה בישראל והקימו את המפעל העוסק במחקר, ייצור ופיתוח מוצרי קוסמטיקה מקצועיים לשיער, לגוף ולפנים.

כיום החזון מתממש במלואו וג'ויה מעבדות לקוסמטיקה בע"מ היא אחת מהחברות המובילות והבולטות בישראל לפיתוח, ייצור, שיווק, ייבוא, מסחר והפצה בתחום הקוסמטיקה, הטיפוח והיופי. החברה מייצרת מוצרי קוסמטיקה באיכות בינלאומית עבור עשרות מותגים מובילים בארץ ובעולם ומספקת ללקוחותיה ולמותגיה תוצרים אופטימאליים באיכותם ויכולותיהם, העומדים בתקנים וסטנדרטים בינלאומיים מחמירים.

חטיבת המספרות  JOYA PROFESSIONALמשיקה את סדרת MOROCCAN OIL – PURE MAGIC לשיער יבש ופגום, ללא מלחים.
מוצרי הסדרה מבוססים על תמצית שמן ארגן טהורה, המעניקה לשיערך רכות עשירה, משקמת קצוות מפוצלים ומקלה על סידור ועיצוב שיער מרדן ומקורזל. וויטמיןE  המועשר בחומצות שומן חיוניות המנטרלות חשמל סטטי בשיער ומחדירות לו לחות עשירה, גמישות וברק.

מוצרי הסדרה מסייעים בחיזוק סיב השערה, בנייה ושיקום מראה השיער, תורמים לאיזון רמת ה – PH בעור הקרקפת, משחזרים את הרכות הטבעית של השיער ומעניקים לו לחות, גמישות וברק. שיער מרדני מועשר ברכות, תוך התרת ומניעת קשרים ושימור פיגמנט הצבע בשיער לאחר צביעתו ושימור תוצאות החלקת השיער. השיער נותר עם מגע משי, זוהר, ברק עשיר ורכות, קל לסירוק וסידור ובעל ניחוח נפלא.

לשמן הארגן (Aragon Oil) סגולות ריפוי לשיער ולעור הקרקפת. שימוש בשמן ארגן מסייע לאיזון רמות הלחות בעור הקרקפת, למניעת יובש וקשקשים ולשחזור החוזק והברק של סיב השערה.

מוצרי הסדרה מתאימים לשימוש יומיומי, לכל סוגי השיער ובמיוחד לשיער שעבר פעולות כימיות כגון החלקה, הבהרה, צבע וסלסול. מוצרי הסדרה כוללים:

  • שמפו ללא מלחים לשיער יבש ופגום 500 מ"ל
  • שמפו ללא מלחים לשיער יבש ופגום 1000 מ"ל
  • מסכה לשיער יבש ופגום, ללא מלחים 550 מ"ל
  • סרום ללא מלחים לשיער יבש ופגום 125 מ"ל
  • קרם לחות לשיער יבש ופגום, ללא מלחים 500 מ"ל
  • מסכה ללא שטיפה לשיער יבש ופגום, ללא מלחים 250 מ"ל
  • שמן בושם, 50 מ"ל

רשת IMPACT עם לעשות כושר בקצב הפלמנקו

מאז ומתמיד הריקוד משמש את האדם לביטוי אושר ושמחה והוא מבטא צורך אנושי לנוע בקצב. הריקוד משמש לבידור, בילוי חברתי, ביטוי אישי וכן, גם לספורט. פעולת הריקוד גורמת לנו להרגשה טובה וחיונית כיוון שמדובר בפעילות גופנית לכל דבר. כמו בכל פעילות גופנית הריקוד משחרר אנדרופינים טבעיים למוח המעוררים את המצב רוח ותורמים לבריאות הגופנים והנפשית של כל אדם. מעבר לתחושת השמחה שהריקוד גורם, חשיבותה של לקיחת חלק בפעילות גופנית חשובה לבריאות ולמניעת מחלות. הריקוד עוזר לשיפור מערכת הדם, ניקוי רעלים, ירידה במשקל, שיפור פעילות הלב ועוד.

יתרון נוסף של הריקוד הוא היכולת להתחבר לגוף, לנפש ולנשמה שלך. דרך הריקוד ככלל, ודרך הפלמנקו כפרט אפשר להשתחרר ולבטא את המיניות דרך התנועה והקצב. פלמנקו הינו סגנון מוזיקלי שהתפתח בדרום ספרד ומאופיין ביכולתו של הרקדן לחבר בין התנועות לבין הרגשות שלו, באיפוק ובדיוק מירבי.

טכניקת ריקוד הפלמנקו משלבת בתוכה שירה, ריקוד ונגינה ומורכבת ממקצבים שונים ומגוונים. כמו כן, במהלך הריקוד הרקדן משתמש ברקיעות רגלים ובניגון בעזרת כפות הידיים תוך מתן דגש על יציבה, קואורדינציה, קצב, משמעת, ריכוז, יצירתיות, הבעה וביטוי אישי. הפלמנקו ייחודי בכך שניתן לרקוד אותו בכל גיל, מין וברמות שונות וכן בפיתוח מוזיקאליות, יציבה נכונה וחיזוק והגמשתם של השרירים. הטכניקה המיוחדת לריקוד הפלמנקו משמשת לרקדן כחוויה המעצימה אותו פיזית ורוחנית.

כמות קלוריות הנשרפת בשעה של ריקוד פלמנקו: כ-400 קלוריות. יתרונות נוספים לריקוד הפלמנקו:

  • ירידה במשקל ושמירה על משקל תקין- כתוצאה משריפת הקלוריות
  • עיצוב וחיטוב הגוף- ריקוד הפלמנקו כולל עבודת אגן, בטן, ידיים ורגלים בנוסף לאירובי
  • מצב רוח- הפלמנקו מפיג מתחים, תורם לדימוי הגוף ולביטחון העצמי וממלא באנרגיות
  • קל להתמיד- הריקוד מהנה ולכן הרצון להתמיד הוא טבעי

רוני לוגסי, בעלת רשת IMPACT, חיה ונושמת מוזיקה וריקוד, מציינת כי הריקוד וחשיפה למוזיקה חשובים כבר מגיל הרך ומנסה להעביר את אהבתה למוזיקה בבית ספרה. השיעורים ב- IMPACTכוללים מגוון סגנונות מחול ביניהם: הריקוד הספרדי והפלמנקו, היפ-הופ וג'אז, בלט קלאסי, מחול מודרני ועוד. בסיום החוג מתקיים מופע מרהיב אותו בונה, רוני לוגסי, המנהלת האומנותית ורקדנית הפלמנקו הידועה.

רכב

סוזוקי במבצע חנוכה

הויטארה עולה לנצרת (צילום דני בר)

הויטארה עולה לנצרת (צילום דני בר)

הנחות של עד 8000 ₪ על כל דגמי סוזוקי של שנת 2017 (סוויפט, קרוסאובר, ויטארה, סלריו, בלאנו וג'ימיני). לדוגמא: סוויפט ב-90,900 ₪ במקום 98,900 ₪, קרוסאובר- 117,000 ₪ במקום 122,000 ₪, ויטארה- 122,900 ₪ בקום 125,000 ₪.

בתוקף עד ה-30.12.16.

IBM ו – BMW יהדקו את הקשר הרגשי והקוגניטיבי בין נהגים למכוניותיהם

BMW ו-IBM (צילום יח"צ חו"ל)

BMW ו-IBM (צילום יח"צ חו"ל)

שתי החברות יחלו במחקר משותף בכדי ללמד מכוניות את העדפותיו והרגליו של הנהג לשיפור חווית הנהיגה. בין השאר, ישולב מידע אודות מזג האוויר, עדכוני תנועה ומצב הרכב.

IBM ו- BMW ישתפו פעולה ביישום יכולות המחשוב הקוגניטיבי של IBM (ווטסון) בכלי רכב, זאת במטרה להציע חוויית נהיגה מותאמת אישית ולייצר מערכות תמיכה אינטואיטיביות במכוניות העתיד של BMW. במסגרת ההסכם, קבוצת מחקר של  BMW תמוקם במטה ה- IoT  העולמי של IBM במינכן. יחד יעבדו שתי הענקיות בכדי לשפר פונקציות חכמות עבור מכוניות BMW.

יכולות ה- Machine Learning (למידת מכונה) של ווטסון יאפשרו לכלי רכב ללמוד את העדפות הנהגים, הצרכים שלהם, הרגלי הנהיגה ויתאימו חוויית נהיגה אישית לכל נהג ונהג, תוך שיפור נוחות ובטיחות הנהיגה. הטמעת מערכת ווטסון במכוניות תאפשר לנהג לשאול את המכונית שאלות בדיבור רגיל, תוך שעיניו ממשיכות להתמקד בכביש שלפניו.  הפתרון החדש ישלב גם מידע מחברת Weather Company של IBM בזמן אמת  כולל: עדכונים לגבי הדרך, מזג האוויר, מצב התנועה ומצב הרכב, על מנת להעשיר את חוויית הנהיגה ולספק לנהג המלצות רלבנטיות.

כדי לקדם את המחקר שלה בתחום הרכב ולהדגים את יכולות טכנולוגיות ווטסון IoT ללקוחותיה,  IBM תציב ארבע מכוניות ספורט היברידיות מדגם BMW i8 במטה ווטסון בתחום ה- IoT במינכן. מדובר באב טיפוס לפתרונות קוגניטיביים אשר יפעל על פלטפורמת הענן Bluemix של IBM ויסייע להדגים כיצד ווטסון מאפשר ממשקי שיחה חדשים בין מכוניות לנהגים.

לא מכבר, הודיעה IBM כי תשקיע 200 מיליון דולר במרכז המחקר השיתופי שלה במינכן. BMW, שהמטה הראשי שלה שוכן גם הוא בבירת בוואריה, היא אחת החברות הראשונות החותמות על הסכם שיתוף פעולה הכולל מיקום צוות מפתחים שלה בתוך בניין מטה יישומי ווטסון בתחום האינטרנט של הדברים. חוקרים, מפתחים ויועצים של שתי החברות יפעלו במשותף על מנת לבחון את מקומן של הטכנולוגיות המתקדמות בהידוק הקשר הרגשי והקוגניטיבי בין מכוניות – ובין נהגיהן. יותר מ- 6,000 חברות בכל העולם כבר משתמשות כיום בטכנולוגיות ווטסון לתחום האינטרנט של הדברים. IBM מנהלת כיום שיחות עם שורת לקוחות נוספים במגמה לקשר יותר מרבע מיליון מכשירים שונים אל פלטפורמת הענן של ווטסון.

על פי מחקרים של IBM, ישנן מספר מגמות המאפיינות כיום את עולם הרכב ואת הקשר בין מכוניות ובני אדם: כלי רכב המסוגלים לאבחן ולתקן את עצמם ואפילו לסייע בתיקון כלי רכב אחרים, ללא מגע יד אדם. כלי רכב היודעים להתחבר לכלי רכב אחרים ולעולם סביבם. מכוניות עם יכולת קוגניטיבית ללמוד ברציפות את התנהגות הנהג, הנוסעים וכלי רכב אחרים ולספק עצות על בסיס המידע. בנוסף, כלי רכב הופכים היום ליותר ויותר אוטונומיים, הם יודעים להתאים עצמם להעדפות אישיות של הנהג, החל מהתאמת גובה המושב ועד זיהוי ומיקום היעדים המועדפים על הנהג. כלי הרכב גם יודעים לעשות אינטגרציה עם מכשירים חכמים אחרים, הפיכתם לחלק ממגמת ה- IoT תוך חיבור לתנועה, למזג האוויר ולאירועים הקשורים לעולם המובייל המתרחשים מסביב.

AWACS עם מערכת הרדאר RD-140 Super Premium

מערכת AWACS (צילום יח"צ)

מערכת AWACS (צילום יח"צ)

המערכת החדשנית RD-140 Super Premium, הנה מערכת מבוססת רדאר המתווספת לקו מוצרי החברה, אשר ביססו את מעמדם בשוק מוצרי מניעת תאונות הדרכים. מערכת זו, הנה מהמתקדמות ביותר וכוללת קופסת פענוח של הרדאר, אשר במצב של סכנת התנגשות ברכב משתלטת על אורות הבלם האחוריים ומפעילה אותם בתדר שבין Hz3-5 (מספר פעמים בשנייה). הבהוב אורות הבלם מאפשר לרכבים הנוסעים מאחור להבין כי מתבצעת בלימת חירום בכלי הרכב שלפניהם. התרעה מוקדמת זו עשויה  לצמצם משמעותית את הסיכויים לפגיעה שתוביל לתאונת שרשרת.

זאת ועוד, אורות הבלם נדלקים אף במצבים בהם טרם התבצעה הבלימה בפועל על ידי הנהג ובכך מספקת  לנהגים מאחוריו משך תגובה ארוך יותר ומגנה על בטיחות חיי הנהג וחיי הנהגים מאחוריו.

נוסף לכך ה- ,RD-140 Super Premium מזהה הולכי רגל בטווח של 140 מטר בתנאי ראות לקויה בלילה ובתנאי מזג אוויר קשים כגון: גשם, סערה, ערפל, שלג וכן סנוור קרני שמש המהווים סכנה ממשית במדינה שטופת שמש כישראל.

המערכת המתקדמת בעלת תכונות המוכרות ממערכות AWACS קודמות, הכוללות התראה מסכנת התנגשות, אי שמירת מרחק וסטייה בלתי מבוקרת מנתיב.

מערכת הרדאר של AWACS כוללת: מעבד משוכלל. מוח המערכת אוסף את הנתונים מהסנסורים ומעבד את המידע ולפי הצורך מבצע התראות בזמן אמת. מסך תצוגה ומקשים בעל ממשק ידידותי המספק התראה חזותית ומשמש אמצעי להכנסת נתונים על ידי המשתמש. בנוסף למערכת הרדאר, קיימת קופסת פענוח המנתרת את התרעות המערכת ורמקול איכותי בעוצמה של 7 וואט המשמש להשמעת צלילי התרעה. המערכת ניתנת להתקנה בכלי רכב ממודל 2006 ומעלה. מחיר: 149 ₪ ל- 36 חודשים וללא ריבית. התקנה מידית בבית הלקוח. להזמנה במוקד AWACS חייגו: *5022

כללי

וויט סיטי עם עיצוב פנים של ארמאני קאזה מילאנו בפנטהאוז הכי גבוה בפרוייקט

חדר אמבטיה בעיצוב גורגיו ארמני בוויט סיטי (צילום יח"צ)

חדר אמבטיה בעיצוב גורגיו ארמני בוויט סיטי (צילום יח"צ)

בימים אלו מתאכלס פרוייקט וויט סיטי הכולל דירת יוקרה שעוצבה ורוהטה במלואה על ידי הסטודיו לעיצוב של ארמאני קאזה מילאנו. בנוסף, ארמאני קאזה מילאנו עיצבו וריהטו את טרקלין ולובי הפרוייקט, חדר הישיבות ובקרוב יעצבו וירהטו את הפנטהאוז היקר ביותר בפרוייקט בשווי של כ- 100 מליון ש"ח.

חברת צמח המרמן, יורוקום נדל"ן ומשפחת ברונר ונציגים של חברת ארמאני קאזה מילאנו השיקו לאחרונה את פרויקט המגה יוקרה וויט סיטי בשכונת נווה צדק בתל אביב. פרויקט וויט סיטי ממוקם בשדרות אלחנן בתל אביב בגבול נווה צדק ובסמוך לשדרות רוטשילד והים. פרויקט וויט סיטי כולל 161 דירות יוקרה. בפועל מרבית הרוכשים רכשו מספר דירות וחיברו בניהם כך שכיום יש כ- 95 דירות סה"כ.

יזמי הפרויקט מדווחים כי 92% מהדירות בפרויקט נמכרו בהיקף כולל של כ- 820 מיליון שקל. בימים אלה מתנהל מו"מ על מספר פנטהאוזים המוצעים למכירה תמורת סכום התחלתי של כ- 40 מיליון שקל. 48% מרוכשי הדירות בפרויקט הם ישראלים והיתר תושבי חוץ שרובם צפויים לעלות לישראל בשנים הקרובות.

הדירה הקטנה ביותר שנמכרה בפרויקט משתרעת על פני 63 מ"ר והדירה הגדולה ביותר שנרכשה משתרעת על פני 525 מ"ר.

במסגרת שיתוף הפעולה, הלובי הטרקלין וחדר הישיבות של פרויקט וויט סיטי עוצבו ורוהטו על ידי הסטודיו לעיצוב של ארמאני קאזה מילאנו. הלובי של הפרויקט מתנשא לגובה של 10 מטר וכולל בתוכו טרקלין ובר, חדר ישיבות לשימוש דיירי הפרויקט. מדובר בטרקלין ולובי ייחודים שטרם נראו בארץ בשל העובדה שכולו תוכנן עוצב ורוהט על ידי הסטודיו לעיצוב פנים של ארמאני קאזה מילאנו.

פילוסופיית העיצוב של ג'ורגיו ארמאני המשלבת תחכום ונוחות, ניכרת בכל מקום בלובי החל מהריהוט ועד חומרי הגמר שמשרים אווירה ייחודית. הלובי מחופה באבני אוניקס, עץ ובדים שעוצבו ויוצרו על ידי ארמאני קאזה מילאנו.

בנוסף מעצבי ארמאני קאזה עיצבו בפרויקט דירת יוקרה ראשונה בארץ. מלאכת העיצוב נמשכה כשנה החל מהעיצוב הכללי של החלל, דרך תכנון פנים מפורט ועד התאמה אישית של הריהוט מהקולקציות החדישות והיוקרתיות לבית ארמאני קאזה הכוללות גופי תאורה, חדרי אמבטיות, מטבחים ואף צלחות וכוסות. מדובר בפרטי עיצובי ייחודיים בהשקעה נוספת של למעלה ממיליון אירו.

Moovit עם מעל ל- 50 מיליון משתמשים וזוכה בקטגוריית אפליקציות local של גוגל

מוביט MOOVITמוביט, אפליקציית הניווט בתחבורה הציבורית, עברה לאחרונה את רף 50 מיליון המשתמשים. החברה אשר נוסדה בישראל בשנת 2011, קטפה לאחרונה פרס יוקרתי נוסף כשנבחרה ע"י גוגל כאחת מעשר האפליקציות הטובות של 2016 בקטגוריית Local לאנדרואיד. האפליקציה זמינה להורדה בחינם לכל משתמשי מערכות אנדרואיד ו-iOS ב-68 מדינות ובמעל 1200 ערים ברחבי הגלובוס.

את שנת הפעילות הראשונה שלה ב-2013 סגרה החברה עם 3 מיליון משתמשים. מספר המשתמשים ריבע את עצמו ל-12.5 מיליון בשנת 2014 ובשנת 2015 חצתה מוביט את רף 32 מיליון המשתמשים.

לאחרונה השיקה החברה שירות קארפול במסגרתו השיקה אפליקציה ייעודית לנהגים, המתאימה בין נוסעי התחבורה הציבורית לנהגי רכב פרטיים לנסיעות משותפות. נהגים בעל רכב פרטי שרוצים לצרף אליהם טרמפיסטים לנסיעות יומיומיות, מורידים אפליקציה חדשה בשםMoovit Carpool  ומגדירים את המוצא והיעד (למשל, בית ועבודה, או בית ואוניברסיטה) ואת הנקודה שממנה רוצים לאסוף נוסעים (למשל, תחנת אוטובוס הסמוכה לביתו). נוסעים המעוניינים למצוא טרמפ פותחים את אפליקציית Moovit הרגילה, ובפניהם מוצגים נסיעות שמתאימות להם על פי היעד והשעה הרצויים. הם יכולים לבקש נסיעה, ואם הנהג מסכים – הנסיעה נקבעת. מוביט דואגת לחבר בין נהגים וטרמפיסטים שנוסעים במסלולים דומים ובשעות דומות.

הוספת תגובה