לפני המימונה איך להכין שבקייה

לאבלי בייק מציעים לקראת הפסח והמימונה ||| מתכון של ליטל בר שלום ||| ערכה להכנה קלה של שבקייה בצורות שונות ||| למתכון ועוד <<<

ידית להכנת שבקייה (צילום סטודיו לאבלי בייק)

שבקייה

השבקייה הן עוגיות מרוקאיות מטוגנות ופריכות, מצופות בסירופ סוכר ומעוצבות כשושנים. חברת Lovely Bake המתמחה בייבוא פתרונות אפייה חוויתים, מציגה לקראת המימונה ערכה להכנת שבקייה מסורתית דקה ופריכה בצורת פרח, פרפר, תלתן ומלבן. לערכה מצורפת ידית קלה לתפעול כך שאפילו הפולניות שביננו תוכלנה ליצור שבקיות טעימות ובקלות. אחרי הטיגון ניתן להקפיא חלק מהכמות וכשתוציאו תוכלו לטבול בסירופ סוכר וליהנות מקריספיות.

רוזט שבקייה

מכשיר להכנה קלה של שבקייה. מחממים היטב את ידית הרוזט בשמן חם לפני השימוש הראשוני. מחיר: 49 שקלים פלוס 20 שקלים דמי משלוח באתר <<< בטל': 08-8570458 // 054-4859002 או בחנויות מובחרות.

מתכון

מתכון של ליטל בר שלום, לבלילה להכנת שבקייה. מתאים להכנת כ- 50 שבקיות. יש לשים לב שזו כמות גדולה ועל כן מומלץ לטגן, להקפיא ולהוציא בשעת הצורך.

מצרכים

  • 4 כוסות מים
  • 1 ביצה
  • 1/2 כפית תמצית וניל
  • 1/4 כפית מלח
  • 4 כוסות קמח

אופן ההכנה

    1. לערבב במיקסר את המים, ביצה, תמצית וניל.
    2. להוסיף מלח וקמח
    3. לערבב עד לקבלת בלילה חלקה ללא גושים
    4. לחמם היטב את ידית הרוזט שבקייה בשמן
    5. לנגב קלות את בסיס השבלונה בנייר סופג
    6. לטבול בבלילה ולטגן

הכנת סירופ סוכר לציפוי

שופכים לסיר חצי קילו סוכר. מכסים במים. מרתיחים ולהנמיך את האש. לערבב עד שהסוכר נמס .

בתיאבון

לפוסט הזה יש 2 תגובות

  1. ענבל

    חובה ביצה???
    אלרגיה קשה לביצים…

    1. Dany Bar

      ברור. מחזיקה את הכל

כתיבת תגובה