מתכון: לזניה גבינה עם תרד וברוסקטה

מתכון לזניה לחג השבועות באדיבות מבושלת ||| השף שלום בוסקילה של חברת הקיטרינג וההסעדה מבושלת, מציע לחג ||| למתכון העשיר בהמשך <<<

לזניה גבינה עם תרד וברוסקטה (צילום יח"צ מבושלת)

מרכיבים

אביזרים – תבנית פיירקס מלבנית בינונית

 
- פרסומת -

 
  • 12 עלי לזניה, מבושלים למחצה במי מלח
  • 2 כוסות רוטב עגבניות ביתי או קנוי של ברילה
  • 2 גביעים (סה"כ 500 גרם) גבינת קוטג' 9%
  • 2 גביעים (סה"כ 500 גרם) גבינת סקי 5%
  • 150 גרם גבינת פטינה מגורדת
  • 150 גרם גבינת עמק מגורדת
  • מלח / פלפל לבן
  • 2 קורט אגוז מוסקט טחון
  • 3 ביצים L
  • 4 כפות קמח
  • 1/4 כוס שמנת מתוקה
  • 1/2 כוס בזיליקום טרי, פרוס דק לרצועות
  • 2 כוסות תרד טרי, חלוט במי מלח ומצונן, סחוט היטב
  • 10 עגבניות שרי חצויות
  • 12 יח' בגט, פרוס לפרוסות בעובי 1 ס"מ, מרוח בחמאה

אופן הכנה

    1. לחמם תנור ל 160 מעלות
    2. להניח 4 דפי לזניה על תחתית הפיירקס המשומנת
    3. למרוח מעל כ- 1/2 כוס רוטב עגבניות
    4. לערבב בקערה את כל הגבינות עם הביצים, שמנת קמח ותבלינים ולטעום
    5. לפזר חצי כמות על רוטב העגבניות
    6. מעל לפזר חצי מכמות התרד
    7. להניח מעל 4 עלי לזניה ומעל שוב רוטב עגבניות
    8. לפזר את שאר הגבינות מעל
    9. מעל שוב לפזר את שאר התרד
    10. לכסות מעל עם 4 עלי לזניה נוספים
    11. לצקת מעל רוטב עגבניות ולפזר גבינה מגוררת
    12. לפזר בצורה שווה ונאה את הברוסקטות כך שכל ריבוע מנה יקבל ברוסקטה
    13. מסביב לברוסקטות לפזר את עגבניות השרי, צד חתוך כלפי מעלה
    14. לאפות כ- 50 דקות עד להתייצבות

בתיאבון

כתיבת תגובה

סגירת תפריט