חטיפי גבינת עיזים ותערובת פסטו

חטיף קל להכנה שמתאים גם לילדים וגם למבוגרים. זהו אחד מאותם מתכונים פשוטים וקלים לגיוון ארוחת הערב או הנשנוש שלוקחים לגינה אחה"צ ? מתכון פשוט של "חוות דרך התבלינים"

חטיפי גבינת עיזים עם פסטו (צילום: ענת לוי)

חטיפי גבינת עיזים עם פסטו (צילום: ענת לוי)

מצרכים

  • 1 חבילת בצק עלים חתוך לריבועים
  • 2 חבילות גבינת עיזים רכה
  • 1 ביצה
  • ניתן להוסיף קוביות קטנטנות של גבינות רכות/קשות בטעמים שונים (פרמזן, פיקורינו, טום וכו')

תערובת תבלינים לתיבול המילוי

מתוך מגוון התערובות של חוות דרך התבלינים:

  • 2 כפות תערובת לפסטו מעורבבת עם 1/4 כוס שמן זית
  • 1/2 כף תערובת בצל וסומק לגבינה
  • 2 כפות זעתר לבנוני מעורבבים עם 1/4 כוס שמן זית
  • 2 כפות מתערובת עשבי תיבול איטלקיים מעורבבת עם 1/4 כוס שמן זית
  • 2 כפות מתערובת עגבניות ונענע לגבינה מעורבבת עם 1/4 כוס שמן זית.

 אופן ההכנה

    1. על כל ריבוע בצק מורחים את התערובת הנבחרת
    2. מוסיפים קוביית גבינת עיזים (או גבינות נוספות אחרות)
    3. מקפלים את קצוות הבצק אחד על השני באלכסון
    4. מורחים ביצה
    5. מכניסים לתנור לחום בינוני (150-170) עד להזהבה, בערך 15 דק'.

את התערובות ניתן להשיג בחוות דרך התבלינים, בית לחם הגלילית, טל': 04-9533405, ובסניפי הרשת.

הוספת תגובה