חטיפים קלים לשנה האזרחית החדשה

חטיף אנרגיה שומשום ||| נשנוש מסיבות ||| סנדביץ' בצק עוגיות ||| לכבוד השנה החדשה, מציעה "בייגל בייגל" מבית יוניליוור ישראל כמה מתכונים קלים ומפתיעים ||| למתכונים <<<

שנה חדשה חטיפים חדשים

קשה לחשוב על חג סקסי וזוהר יותר מחגיגת הסילבסטר- השמפניה המבעבעת, הקינוחים המטורפים, הנשיקות הלוהטות, הספירה המשותפת לאחור והתקווה לשנה חדשה וטובה יותר הופכות את חגיגות הסילבסטר למאורע הכי חם בעיר.

לקראת האירוע, מצ"ב מתכונים  קלים להכנה ושווים ביותר באדיבות "בייגל בייגל" מבית יוניליוור ישראל, שישדרגו לכולם את חגיגת הסילבסטר !

חטיף אנרגיה שומשום (צילום יח"צ יוניליוור)

חטיף אנרגיה שומשום (צילום יח"צ יוניליוור)

חטיף אנרגיה שומשום ושברי בייגלה

נשארו לכם שאריות שומשום בשקית הבייגלה? יש פתרון טעים: השתמשו בהם להכנת חטיפי שומשום ובייגלה דביקים ופריכים, מתוקים ומלוחים, ומושלמים כחטיף אנרגיה מפנק.

מרכיבים (להכנת תבנית 20X20)

  • 1 כוס שומשום (¼ כוס ממה שנשאר בשקית)
  • ¾ כוס קוקוס
  • 1 כוס (100 גר') שברי בייגלה מקמח מלא עם שומשום
  • 1 כפית תמצית וניל
  • ½ כוס דבש
  • ⅓ כוס טחינה

אופן ההכנה

    1. מחממים תנור לחום של 170 מעלות.
    2. מרפדים תבנית בנייר אפייה
    3. מערבבים את כל החומרים היבשים יחד
    4. מערבבים את החומרים הרטובים
    5. מאחדים בין התערובות
    6. אופים למשך 15 דקות עד להזהבה.
    7. לאחר הקירור (אחרת החטיף יתפרק) חותכים למלבנים.

ניתן לשמור בכלי אטום למשך 3-4 ימים.

נשנוש מסיבות מבייגלה טבעות ומקלות עם מלח

נשנוש מסיבות (צילום יח"צ יוניליוור)

נשנוש מסיבות (צילום יח"צ יוניליוור)

אם אתם חובבי השילוב בין בייגלה לבירה ומתחשק לכם לשדרג אותו, זה המתכון בשבילכם. יש לו טעם ממכר שמשלב מתיקות וחריפות עדינה והוא נהדר לצד כוס בירה קרה או כנשנוש לפני הארוחה.

מרכיבים ל-4 כוסות

  • 3 כוסות בייגלה טבעות ומקלות
  • 1 כוס אגוזים וצימוקים מכל מיני סוגים
  • 20 גר' חמאה או מזולה לאפייה מומסת
  • 2 כפות גדושות סוכר חום כהה
  • ½ כפית קינמון
  • 1 כפית צ'ילי גרוס או רוטב סריצ'ה (רוטב צ'ילי תאילנדי)
  • 3 כפות מייפל
  • 1 כפית קקאו
  • 1 כפית מלח ים

אופן ההכנה

    1. מחממים תנור לחום של 160 מעלות.
    2. מרפדים תבנית בנייר אפייה.
    3. מערבבים את כל המרכיבים עם החמאה או מזולה לאפייה ומוסיפים את האגוזים והבייגלה.
    4. מערבבים היטב עד שכל המרכיבים עטופים בתערובת.
    5. מעבירים לתנור למשך 25 דקות.
    6. מערבבים פעם אחת במהלך האפייה.
    7. מוציאים מהתנור, מערבבים מעט בתבנית כדי למנוע הדבקות ומניחים להתקררות.

ניתן לשמור בכלי אטום למשך 4-5 ימים. בתאבון!

סנדביץ' בצק עוגיות בייגלה דקים דקים בצורות שומשום ושמיניות

סנדביץ' בצק עוגיות (צילום יח"צ יונילוור)

סנדביץ' בצק עוגיות (צילום יח"צ יונילוור)

המתכון הזה מוותר על ביצים ומשלב גבינת שמנת במקום, הוא כל כך טעים שקשה להפסיק ללקק אותו.

מרכיבים (להכנת כ- 30 יחידות)

  • 85 גר' חמאה רכה מאוד (לא מומסת)
  • ½ כוס סוכר חום דמררה
  • 3 כפות גדושות גבינת שמנת
  • 1 כפית תמצית וניל
  • קורט מלח
  • 1 כוס קמח (אפשר להחליף בקמח מלא או כוסמין)
  • 1 כוס פצפוצי שוקולד

אופן ההכנה

  1. מערבבים את החמאה עם הסוכר.
  2. מוסיפים גבינה, וניל ומלח ומערבבים.
  3. מנפים פנימה את הקמח ומערבבים עד לקבלת בצק אחיד.
  4. מוסיפים את השוקולד ומערבבים.
  5. מעבירים את הבצק לקירור למשך שעה.
  6. להרכבת המנה: יוצרים מהבצק כדורים קטנים, מניחים משני הצדדים בייגלה דקים בצורות ויוצרים סנדוויצ'ים קטנים.
  7. מגישים מיד או מעבירים לקירור מכוסה בניילון נצמד.
  8. ניתן להמיס 50 גר' שוקולד מריר ולטבול חצי מהסנדוויץ' בשוקולד ולהניח על נייר אפייה להתקשות.

הוספת תגובה