החמישיה הפותחת: מתכוני מילוי מפתיעים לאוזני המן

רוצים להכין אוזני המן בטעמים שונים ומיוחדים? ||| "חוות דרך התבלינים" בבית לחם הגלילית בשיתוף "מישי בלוג" מציעים מלוי אחר לאזני המן ||| מתכון ל-55 אוזני המן ב- 5 מילויים יחודיים ||| להמשך המתכונים <<<

אזני המן לפורים (צילום: ניר עצמון)

אזני המן לפורים (צילום: ניר עצמון)

חומרים לבצק פריך

  • 200 גרם אבקת סוכר
  • 400 גרם חמאה או 300 מ"ל שמן זית עדין
  • 600 גרם קמח/ קמח מלא
  • 5 חלמונים
  • גרדת לימון
  • חצי כפית תמצית וניל

מלוי מספר 1: מילוי על בסיס תמרים

  • 200 גרם ממרח תמרים
  • חצי כפית חוויאג' לעוגיות
  • קמצוץ פלפל אנגלי
  • גרדת לימון אחד
  • ניתן להוסיף מעט קוקוס טחון- למי שאוהב

אופן הכנת המילוי

מערבבים את כל החומרים יחד עד קבלת מרקם אחיד.

מילוי מספר 2: מילוי על בסיס אגוזים

  • אגוזים טחונים
  • שקדים טחונים
  • חצי כפית קינמון/ חצי כפית חוויאג' לעוגיות

אופן הכנת המילוי

מערבבים את כל החומרים יחד עד קבלת מרקם אחיד.

מילוי מספר 3: מילוי על בסיס שוקולד מתובל

  • קמצוץ צ'ילי גרוס/ קמצוץ פלפל אנגלי
  • 150 גר' שוקולד מריר מגורר
  • 50 גר' שוקולד חלב מגורר
  • 30 גר' סוכר
  • 50 גר' חמאה או 35 מ"ל שמן זית עדין

אופן הכנת המילוי

מערבבים את כל החומרים יחד עד קבלת מרקם אחיד

מילוי מספר 4: מילוי על בסיס פרג

  • 5 כפות חלב
  • 50 גר' חמאה או 35 מ"ל שמן זית עדין
  • קורט מלח
  • 1/4 כפית קינמון
  • 100 גר' דבש
  • 500 גר' פרג טחון טרי
  • 1 כוס סוכר

אופן הכנת המילוי

מערבבים את כל החומרים יחד עד קבלת מרקם אחיד.

אזני המן של סיון צפריר (צילום יח"צ מצפה הימים)

אזני המן של סיון צפריר (צילום יח"צ מצפה הימים)

מילוי מספר 5: מילוי על בסיס פירות יבשים

  • 100 גר' חליטת פירות של חוות דרך התבלינים לפי הטעם שאתם אוהבים: סיידר תפוחים, פומלה מלון, קיווי תפוח, אגס תפוח וג'ינג'ר. משרים במים חמים למשך 5 דק'. מסננים היטב וטוחנים לבלילה דקה
  • 1/4 כוס סוכר חום
  • חצי כפית קינמון
  • 4 כפות דבש

אופן הכנת המילוי

מערבבים את כל החומרים יחד עד קבלת מרקם אחיד.

חוות דרך התבלינים, בית לחם הגלילית, טל': 04-9533405, ובסניפי הרשת  וגם פייסבוק.

הוספת תגובה