גלידת חמאת בוטנים טבעונית

חום יולי אוגוסט. מה יותר טוב מגלידה ☼☼☼ מתכון באדיבות ניצת הדובדבן  ☼☼☼ גלידה איכותית, ביתית וטעימה (וגם טבעונית!), מה צריך יותר מזה בקיץ…? ☼☼☼ לחצו על התמונה להמשך הכתבה והמתכונים  ☼☼☼☼☼☼☼

צילום: דאגי איטו

צילום: דאגי איטו

מצרכים

הוראות הכנה 

  • לערבב היטב את כל המרכיבים ( ניתן גם להקציף במיקסר מספר דקות עד לחיבור הומוגני ).
  • לאחר מכן להעביר למכונת גלידה למשך 15 דקות.
  • במידה ולא משתמשים במכונה, ניתן להקפיא ישר, אך יש לערבב לפחות פעם אחת אחרי 10-20 דקות של הקפאה.
  • רצוי להוציא מספר דקות לפני האכילה.

בתיאבון!

למתכונים נוספים היכנסו לאתר: http://www.nizat.com/

הוספת תגובה