בראון, ג'ימס בונד ובלוודר נפגשים בתל אביב

נפגשנו במלון בוטיק תל אביבי על מנת לטעום וודקה פולנית שחברה לדמות האייקונית של ג'יימס בונד. היה הרבה אלכוהול וסטייל.

מלון בראון (צילום דני בר)

מלון בראון (צילום דני בר)

בפינת רחוב שקטה ומרכזית בתל אביב ממוקם מלון בראון. למלון יש בר אופנתי ואינטימי ואליו הוזמננו לטעום וודקה ומעט מטעמים מהמטבח של המלון. מלון הבוטיק בראון מציע מגוון שירותים מלא באווירה אישית ומסוגננת, 30 החדרים של המלון מתאימים ל הינם לסלון המרווח ולבר האופנתי. במלון גם גג שיזוף הצופה לנוף אורבני מרהיב. סוויטת ספא מפנקת, מרכז עסקים וחניה פרטית משלימים חווית שהות נוחה, מסוגננת ועדכנית, כיאה למלון בוטיק בתל אביב.

לא מסונן ורגיל עם מגוון קוקטיילים (צילום דני בר)

לא מסונן ורגיל עם מגוון קוקטיילים (צילום דני בר)

BELVEDERE unfiltered

וודקת הפרימיום בלוודר מציגה וודקה חדשה- בלוודר לא מסוננת- המזוקקת מהשיפון הנדיר  יהלום דנקובסקי (Baker's Grade), המייצר וודקה סופר אלגנטית עם מרקם רך כמשי.

השיפון הנדיר יהלום דנקובסקי, הוא שיפון בדרגה הגבוהה ביותר שגדל רק בכמה חוות בודדות במחוז מזוביה שבפולין. אחוז העמילן הנמוך של שיפון זה, הוא שמשפיע על מאפייני הטעם העשירים, שבאים לידי ביטוי באופן ייחודי באלכוהול שמופק ממנו. איכות טעם שהיא ייחודית לשיפון יהלום דנקובסקי. בגלל אחוז העמילן הנמוך שיש בו, כמות המשקה שניתן לייצר משיפון יהלום דנקובסקי קטנה יותר, אבל הטעם שמופק הוא עשיר הרבה יותר.

משיפון יהלום דנקובסקי ניתן להפיק אלכוהול מורכב, בעל גוף מלא אבל יחד עם זאת אלגנטי וחלק.

לא מסונן – בכוונה

האלכוהול שמופק משיפון היהלום הוא בעל אופי כל כך מורכב ועשיר, שממש אסור לגעת בו. בבלוודר משאירים את הוודקה לא מסוננת, כדי למקסם את הטקסטורה החלקה ואת מלוא הטעם המתקתק והעשיר של מרכיביה.

זהו חומר גלם עילאי שמזוקק במיומנות רבה, מייצר וודקה יוצאת מהכלל; וודקה שלא דומה לשום דבר אחר שנמצא בשוק.

ארומה עוצמתית של מליחות ואף של לחם אחיד טרי. טעם רך, שנפתח לאחר ערסול ומעט נגיעות דבש עם לחם טרי ומליחות. סיומת ארוכה.

מחיר:  185 שקלים.

BELVEDERE SUPER PREMIUM VODKA

וודקה בלוודיר מיוצרת על פי מסורת פולנית רבת שנים, תוך הקפדה מיוחדת על תקנים מחמירים ומחוייבות בלתי מתפשרת לאיכות הגבוהה ביותר. התוצאה היא וודקה סופר-פרימיום מושלמת וטבעית לחלוטין.

הוודקה מיוצרת רק משעורת דנקוסקי זהובה (Dankowskie Gold Rye),  דגן שגדל אך ורק בשדות הרחבים של מחוז מזוביה בפולניה וממים טהורים מבאר ארטזית, שהמים המופקים ממנה עוברים סינון וטיהור טבעיים בשיטה ייחודית.

וודקה בלוודיר , נטולת תוספים ומזוקקת ארבע פעמים בתהליך שחושף את עוצמתה ואת האופי המיוחד של המשקה. תהליך הזיקוק הוא כה מדוייק וקפדני, עד שהוא מאפשר למאפייני הוודקה לצאת לאור מבלי להאפיל על הניואנסים העדינים, ההופכים את וודקה בלוודיר למה שהיא – ייחודית, חלקה, מעודנת, בעלת רמזי פלפל מעודנים וסיומת נקייה.

מחיר: 140 שקלים.

מסע מרטיני- לדעת מה המרטיני שלך, זה להבין את מה שאתה רוצה.

בלוודר וג'יימס בונד עורכים מחווה למשקה שהפך לסימן ההיכר של 007, המרטיני: קוקטייל מתוחכם, שמכינים אותו ממספר קטן של מרכיבים, ליצירת אינסוף אפשרויות.

לקראת הסרט הבא של ג'יימס בונד, נותני החסות לסרט הם וודקה בלוודר שאמונה על המרטיני של בונד. ניפגשנו בתל-אביב עם אלי דדיאנקו  (Ali Dedianko), ראש המחלקה היצירתית של בלוודר וודקה, שהסבירה על וודקה בלוודר ועל המרטיני: "העמידות של המרטיני לאורך השנים, היא הוכחה ליכולתו של המשקה להתמודד עם משתנים רבים."

"אמנם היום אנחנו מגבילים את עצמנו רק לשאלות – מעורבב או מנוער, לימון או זית," אומרת דדיאנקו "אבל, היופי של המשקה האיקוני נמצא באמת בעובדה שהוא הקוקטייל האישי ביותר. ידיעה היא כוח אבל במקרה הזה היא גם הידיעה תעניק לכם משקה טעים יותר. זאת הסיבה לכך שאנחנו נמנעים מלתת מתכון אחד של מרטיני-בלוודר מושלם, ומעדיפים שכל אחד יבחר את המרטיני המושלם שלו. מרטיני בלוודר הוא מסע של תגליות, חיפוש אחר חווית מרטיני חדשה, משהו מלהיב ומסתורי שהולך ונחשף ככל שאתה מגלה את המרטיני שלך."

קלייר סמית בבראון, מסבירה על בלוודר ובונד (צילום דני בר)

קלייר סמית בבראון, מסבירה על בלוודר ובונד (צילום דני בר)

וודקה בלוודר מעודדת כל אחד להכיר את ההבדלים, ולהזמין את המרטיני שהכי מתאים לטעמו, לאופיו ולמצב הרוח שלו. כדי להצליח במשימה צריך להכיר את האפשרויות ולהיות בעל בטחון עצמי, בדיוק אותן התכונות שג'יימס בונד מפגין בקלילות, בעודו מזמין את המרטיני המפורסם שלו "מנוער, לא מעורבב".

הבר של בראון (צילום דני בר)

הבר של בראון (צילום דני בר)

להזמנות מלון בראון תל אביב.

הוספת תגובה