אוזני המן במילוי פרלינים של לינדור

הקונדיטורית ליאור קליין מסטודיו בוטיק לעוגות Klein Cakes מציעה לרגל חג הפורים מתכון מנצח לאוזני המן במילוי פרלינים של לינדור ||| כדורי שוקולד במילוי קרם שוקולד עשיר ורך עטופים בקונכייה של שוקולד חלב ||| מתכון קל להכנה וגם גירסא אקסטרא שוקולדית ||| למתכון <<<

אוזני המן במילוי כדורי לינדור (צילום קית גלסמן)

אוזני המן במילוי כדורי לינדור (צילום קית גלסמן)

פרלינים של "לינדור"

הפרלינים מבית השוקולד השוויצרי האיכותי Lindt, הינם כדורי שוקולד במילוי קרם שוקולד עשיר ורך עטופים בקונכייה של שוקולד חלב. הפרלינים  מגיעים  בשלושה טעמים:

  • לינדור חלב
  • לינדור 60% מוצקי קקאו
  • לינדור אסורטד המשלב מגוון טעמים של חלב, אגוז, לבן ומריר

לצורך המתכון ניתן להשתמש באיזה פרלין שבוחרים לפי הטעם ואפשר גם להכין במגוון טעמים. מוצרי לינדט מיובאים ומשווקים בישראל על ידי חברת "סידס רק הטוב ביותר".

משקל ליחידה: 15 גרם, מחיר: 60 יחידות 150 ₪, 100 יחידות 200 ₪, בונבוניירת לינדור – 30-35 ₪.

ניתן להשיג אצל הקונדיטורית ליאור קליין סטודיו בוטיק Klein cakes טלפון: 050-6455413 ובחנויות מובחרות ברחבי הארץ.

בוטיק לעוגות Klein Cakes

הקונדיטורית ליאור קליין מסטודיו בוטיק לעוגות Klein Cakes מציעה בסטודיו שלה לצד אוזני המן, עוגות עשירות בשוקולד וקרם, עוגות גבוהות במראה וסגנון ייחודי עם עיטורים מפתיעים. לרגל פורים ניתן לעטר את העוגות באוזני המן עם מילוי לינדור. עיטורים נוספים: מיני דונטאס, עוגיות, מיני קאפקייקס, ממרח נוטלה, וויסקי, סוכריות M&M's, חטיפים אהובים כמו באונטי, סניקרס.

מתכון

מצרכים לאוזני המן (22 יחידות):

  • 100 גרם אבקת סוכר
  • 300 גרם קמח רגיל
  • 200 גרם חמאה קרה חתוכה לקוביות או 140 מ"ל שמן זית עדין
  • 1 ביצה
  • 1 חלמון
  • כפית תמצית וניל מקורמיק
  • קורט מלח
  • אבקת סוכר (לפי הטעם)

למילוי:

  • 1 פרלין לינדור שוקולד חלב

לגירסא אקסטרא שוקולדית:

  • טבלת שוקולד לינדט אקסלנס 70%

אופן ההכנה: 

    1. מערבבים במיקסר עם וו גיטרה קמח אבקת סוכר ומלח
    2. מוסיפים את החמאה הקרה ומערבלים עד לקבלת מרקם פירורים
    3. מוסיפים ביצה וחלמון וכפית תמצית וניל לתערובת עד לקבלת מרקם חלק
    4. עוטפים את הבצק בניילון נצמד ומכניסים למקרר למשך שעה
    5. כעבור שעה מוציאים את הבצק, מרדדים אותו וקורצים עיגולים בעזרת קורצן עגול או כוס יין עם פתח קטן
    6. מרטיבים עם קצות האצבעות את הקצוות במים, מכניסים פנימה פרלין לינדור
    7. סוגרים בקיפול וצובטים את הקצוות לקבלת משולש מושלם
    8. מומלץ להקפיא לפני האפייה
    9. אופים בתנור מחומם מראש על 160 מעלות למשך כחצי שעה.

לגירסא אקסטרא שוקולדית:

  1. בסיום האפייה להמיס על בן מארי (קערה מעל סיר מים חמים) טבלת שוקולד לינדט אקסלנס 70%
  2. מחכים שאוזני ההמן יתקררו מעט ואז טובלים את תחתית כל אוזן המן בשוקולד ומרימים בעזרת מזלג
  3. מנגבים  את שארית השוקולד בדפנות הקערה ומניחים על גבי ניר אפיה לקירור

הוספת תגובה

שינוי גודל גופנים
ניגודיות