מתכון: דובשניות ללא גלוטן

בר-אל מציע מתכון עם קמח רב-תכליתי ללא גלוטן ||| דובשניות לשנה מתוקה כדבש לנמנעים מגלוטן מסיבות בריאות ||| עוגה חומה מוכנה ללא גלוטן ||| מתכון ופרטים בהמשך <<<

שנה מתוקה ללא גלוטן

דובשניות לא גלוטן בראל (צילום יח"צ)

למי שמארח בערב ראש השנה ורוצה להפגין ביצועי אפייה "מחוץ לקופסה", מציעה בר-אל את תערובת הקמח הרב-תכליתית, המתאימה להכנת מגוון סוגי מאפים ומתכונים, כגון חלות, לחמים, פשטידות, עוגות, עוגיות ועוד. הקמח נטול גלוטן, ללא תוספת סוכר, ללא שומן טראנס, ללא חומר משמר, ללא כולסטרול וללא לקטוז וקזאין. הקמח מותאם גם לטבעונים, וכולל מתכונים שאינם מצריכים שימוש בביצים. כשר. מחיר אריזת 500 גרם: 18 שקלים.

מצרכים

  • 1 ביצה
  • 1/3 כוס (70 גר') שמן זית
  • כחצי כוס דבש (120 גר')
  • 1/3 כוס (80 גר') סוכר חום
  • כפית קינמון
  • קורט מלח
  • 2 כוסות (280 גר') קמח בר-אל רב תכליתי ללא גלוטן
  • סוכר לבן לציפוי
  • אבקת סוכר לציפוי

אופן הכנה

    1. מקציפים קלות עם כלי מקציף ביצה ושמן לתערובת אחידה ובהירה
    2. מוסיפים לקערה דבש, סוכר חום, קינמון וקורט מלח
    3. מערבבים בשנית
    4. בקערה אחרת, שמים את הקמח, מערבבים קלות עם כלי מקציף ומוסיפים לתערובת הרטובה עד ליצירת בצק הומוגני
    5. עוטפים בניילון נצמד ומניחים במקרר לכשעה
    6. יוצרים כדורים קטנים
    7. טובלים בסוכר לבן ואז באבקת סוכר ומניחים בתבנית
    8. אופים 10 דקות בתנור שחומם מראש ל- 170 מעלות עד שהעוגיות נסדקות ומשחימות

הגשה

מגישים טרי וחמים- עוגיות פריכות ללא גלוטן וללא נקיפות מצפון. בתיאבון.

עוגת קפה ועוגה חומה

במאפיית "בראל" מבית חברת "אשבל מזון פונקציונלי" מפתחים, מייצרים ומשווקים מוצרי בריאות טעימים ללא גלוטן, עבור חולי הצליאק ולכלל שוחרי הבריאות שבחרו להימנע ממזון המכיל גלוטן כדרך חיים קולינארית. קו המוצרים המפנקים והבריאים של בר-אל כולל גם עוגות ללא גלוטן במספר טעמים כגון וניל-צ'יפס ושוקולד. עבור מי שרוצה לגוון את היצע הקינוחים והנשנושים של ראש השנה, מציעה "בר-אל" עוגות ללא תוספת סוכר וללא גלוטן, במתיקות מעודנת לשנה בריאה וטובה.

עוגת קפה ועוגה חומה בטעם שוקולד, ללא גלוטן, ללא תוספת סוכר וללא שומני טראנס. העוגה, במשקל 400 גר', מוכנה לאכילה, רכה, נימוחה וטעימה לצד הקפה או כוס התה…לעוגות  חיי מדף ארוכים במיוחד והיא שומרת על טריות וטעם כ- 7 חודשים באריזה הסגורה. לאחר הפתיחה, מומלץ לשמור בקירור ולצרוך תוך 5 ימים.

כשר. מחיר 22.50 שקלים.

פרטים נוספים באתר <<< ובפייסוק: בר-אל מוצרים ללא גלוטן

כתיבת תגובה