עוגת פרג טבעונית

צילום יח"צ

צילום יח"צ

מרכיבים:

4 כפות גדושות שמן קוקוס

1 כוס סוכר קוקוס טחון דק

1 מקל וניל או כפית תמצית וניל איכותית

3/4 כוס קמח קוקוס

1 כוס פרג טחון טרי

1 כוס  רסק תפוחים טבעי, לא ממותק

אופן ההכנה:

מחממים תנור ל-170 מעלות.

מערבבים בקערה את השמן, סוכר הקוקוס, הוניל ורסק תפוחי העץ.

מוסיפים את קמח הקוקוס והפרג ומערבבים עד לקבלת תערובת אחידה.

יוצקים את התערובת  לתבנית אינגליש קייק בינונית משומנת קלות ואופים כ 40 דקות.

 

באדיבות רומי חוכמה- אירידיולוגית, נטורופתית ומאמנת לאורח חיים בריא

בתיאבון!

הוספת תגובה

שינוי גודל גופנים
ניגודיות