עוגת פרג טבעונית

צילום יח"צ

צילום יח"צ

מרכיבים:

4 כפות גדושות שמן קוקוס

1 כוס סוכר קוקוס טחון דק

1 מקל וניל או כפית תמצית וניל איכותית

3/4 כוס קמח קוקוס

1 כוס פרג טחון טרי

1 כוס  רסק תפוחים טבעי, לא ממותק

אופן ההכנה:

מחממים תנור ל-170 מעלות.

מערבבים בקערה את השמן, סוכר הקוקוס, הוניל ורסק תפוחי העץ.

מוסיפים את קמח הקוקוס והפרג ומערבבים עד לקבלת תערובת אחידה.

יוצקים את התערובת  לתבנית אינגליש קייק בינונית משומנת קלות ואופים כ 40 דקות.

 

באדיבות רומי חוכמה- אירידיולוגית, נטורופתית ומאמנת לאורח חיים בריא

בתיאבון!

תגובה אחת

  • עוגה נימוחה עסיסית שאני באופן אישי מאוד אוהבת! רטובה ולכן לא כולם אהבו- אך אני מאוד וזוללת בהנאה. הערה- יש להפחית מכמות הסוכר לדעתי, העוגה נורא מתוקה.

הוספת תגובה

שינוי גודל גופנים
ניגודיות