סלט טונה ושעועית ירוקה בסגנון סרדיניה

הפעם סלט שעועית ירוקה וטונה בתוספת של ביצה-קשה, פרמזן ברוטב בלסמי שמן זית ושום. עלי רוקט ובזיליקום ובאדיבות חברת טונה סטארקיסט.

צילום חגית גורן

צילום חגית גורן

מצרכים:

  • 400 גרם שעועית ירוקה
  • 2 קופסאות טונה סטארקיסט 5% בטעם טבעי
  • 4 ביצים קשות קלופות
  • 400 גרם עגבניות שרי
  • 4 שיני שום קלופות וכתושות
  • 15 עלי בזיליקום
  • חבילת עלי רוקט
  • 20 גרם פרמזן
  • 1 כפות חומץ בלסמי
  • 3 כפות שמן.

אופן הכנה:

    1. מבשלים את השעועית הירוקה במים רותחים עם מעט מלח
    2. מצננים בקערה עם מי קרח
    3. חוצים את עגבניות השרי
    4. מוסיפים את העגבניות לשעועית, מוסיפים את הבזיליקום, שום כתוש, עלי הרוקט, החומץ ושמן הזית ומתקנים תיבול.
    5. מעבירים לכלי הגשה ומניחים מעל נתחי טונה, פרוסות ביצה קשה מלח גס ופלפל גרוס טרי, מפזרים פרמזן ומגישים.



הוספת תגובה

נגישות
סגור