מתכון: שלשיית שייקים קיציים

שייק חלוה ופירות אדומים ||| שייק טחינה סליאן ומיקס שקדים ואגוזים ||| שייק שוקולדי "מוגזם"  ||| למתכוני השייק הקלים ומרעננים בהמשך <<<

טריפל שייקים קייציים בשימוש סדרת ממרחי הטחינה המתוקים של חברת "אחוה" (צילום יולה זובריצקי)

שייקים לקיץ החם

העונה החמה כבר בעיצומה ומה יותר טוב משייקים המבוססים על ממרחי טחינה, פירות העונה וכל טוב הארץ בכדי להתרענן ? חברת "אחוה", יצרנית הטחינה המובילה בישראל, מגישה שלוש הצעות לשייקים אישיים, בשילוב ממרח הטחינה מתוצרתה בהם ממרח טחינה עם שוקולד, ממרח טחינה עם סילאן וממרח טחינה עם שוקולד ללא סוכר. קיץ נעים!

שייק קייצי (צילום: יולה זובריצקי)

שייק טחינה סליאן ומיקס שקדים ואגוזים

מצרכים

  • 3 כפות גדושות ממרח טחינה עם סילאן "אחוה" (400 גר' במיכל)
  • 2 תמרים מגולענים
  •  בננה רכה פרוסה
  • 1/2 כוס מיקס שקדים: שקדים קלופים לא קלויים, אגוזי מלך, אגוזי מלוז, פקאנים מסוכרים וכד'
  • 1 כוס חלב שקדים

שייק חלוה ופירות אדומים

מצרכים

  • 3 כפות גדושות ממרח חלוה עם שוקולד "אחוה" (400 גר' במיכל)
  • 1 כף חמוציות
  • 1/2 כוס פירות אדומים קפואים: פטל, חמוציות, דובדבנים
  • 1 כף זרעי צ'יה
  • 1 כוס חלב קוקוס

שייק שוקולדי "מוגזם"

מצרכים

  • 3 כפות גדושות ממרח טחינה עם שוקולד ללא סוכר "אחוה" (400 גר' במיכל)
  • 2-3 עוגיות שוקולד צ'יפס גדולות
  • 1 כפית אבקת קקאו
  • 1 כוס חלב

אופן הכנה (לכל השייקים הנ"ל)

  1. מניחים את המרכיבים בבלנדר ו/או מעבד מזון ייעודי להכנת שייקים
  2. טוחנים בפולסים ארוכים עד לקבלת מרקם חלק לחלוטין
  3. אם השייק סמיך מדי ניתן להוסיף עוד  1/2 כוס חלב ו/או מים בהתאם לטעם
  4. מוזגים לכוס גבוהה על פי המסורת והטרנד ומקשטים.

למגוון אפשרויות הגשה (אופציונלי)

  • מיכל קצפת "ספריי"
  • עוגיות שוקולד צ'יפס
  • שברי מקופלת
  • סוכריות צבעוניות
  • שיערות חלבה
  • סוכריות גומי ועוד.

הגשה

את שייק השוקולד מומלץ להגיש עם תלולית קצפת חלבית, סוכריות עוגיות וקשית.

הוספת תגובה

שינוי גודל גופנים
ניגודיות