מתכון: רול סושי תמרים

מתכון מאת השף צ'רלי פדידה לרשת יינות ביתן ||| לצמחונים ואוהבי הבריאות ||| עם תמרים, קווי ומנגו לא יהיה טעים ? ||| לפרטי המתכון בהמשך <<<

רול סושי תמרים של צ'ארלי פדידה השף של רשת יינות ביתן (צילום ארז בן C.F-ART)

מצרכים ( 2 רולים)

  • 16 תמרים מיובשים ומגולענים
  • 1 מנגו קלוף וחתוך לרצועות
  • 1 קיווי קלוף וחתוך לשישיות
  • 200 מ"ל שמנת מתוקה
  • 1 כפית אבקת סוכר
  • 2 כפות קוקוס קלוי

אופן הכנה

קצפת

  1. מקציפים שמנת מתוקה עם אבקת סוכר עד לקבלת קצפת יציבה
  2. מכניסים למקרר לחצי שעה

דף תמרים מיובשים

  1. על משטח ישר מניחים נייר אפיה ומעליו מסדרים את התמרים פתוחים כמו פרפר
  2. מצמידים אחד לשני ומכסים בעדינות עם ניילון נצמד
  3. בלחיצות וגלגולים ע״י מערוך מרדדים את התמרים הבודדות לדף בעובי של חצי סנטימטר
  4. מזלפים בעזרת שק זילוף עם צינטר לאורך דף התמרים את שכבת הקצפת
  5. מסדרים את הפירות בסדר הרצוי
  6. מגלגלים את הרול בעדינות ומהדקים (בעדינות)
  7. מפזרים מעל קוקוס קלוי ו
  8. ותכים למנות רצויות

בתיאבון

הוספת תגובה

שינוי גודל גופנים
ניגודיות