מתכון: קדאיף עגבניות מיובשות עם גבינת עזים

לשבועות, "הטחנות הגדולות של א"י" מציעה מתכון של שף רמי סויסה ||| מתכון מזרח תיכוני לחג ובכלל ||| לפרטי המתכון בהמשך <<<

קדאיף עגבניות מיובשות וגבינת עיזים (צילום מנחם גרייבסקי)

חומרים

  • 500 גרם שערות קדאיף
  • 100 גרם ממרח עגבניות מיובשות
  • 100 גרם צנוברים קלויים
  • 100 גרם גבינת ריקוטה
  • 1 גליל גבינת עזים פרוס
  • 1/2 כוס שמן
  • 4 פטריות פורטבלו צלויות וחתוכות לרצועות
  • 2 פלפלים אדומים קלויים וקלופים
  • מלח
  • פלפל שחור גרוס

אופן הכנה

    1. לצקת שמן על שערות הקדאיף ולערבב קלות לעטיפת השערות בשמן
    2. לרפד תבניות פאי אישיות בחצי מכמות שערות הקדאיף
    3. לערבב בקערה גבינת ריקוטה, פטריות, פלפלים, עגבניות מיובשות וצנוברים
    4. לתבל התערובת שבקערה במלח ובפלפל שחור ולבזוק על הקדאיף
    5. מניחים פרוסות גבינת עזים ומפזרים צנוברים
    6. לכסות בשכבה נוספת של קדאיף
    7. להדק השכבה הנוספת
    8. להכניס לתנור שחומם מראש ל-180 מעלות ולאפות במשך 10 דקות או עד שהמאפה מקבל צבע חום זהב.
    9. מגישים חם.

בתיאבון

הוספת תגובה

שינוי גודל גופנים
ניגודיות