מתכון: עוגיות לבבות בציפוי אדום אוהב

לט"ו באב מציעה רשת קפה גרג מתכון ||| עוגיות לבבות בציפוי אדום אוהב ומפנק לכבוד חג האהבה ||| למתכון בהמשך <<<

עוגיות לבבות אדומים (צילום אסף לוי)

רכיבים לכ- 50 לבבות

לבצק

  • 600 גרם קמח
  • 400 גרם חמאה או 280 גרם שמן זית
  • 200 גרם סוכר
  • 2 ביצים
  • קורט מלח
  • חצי כפית תמצית וניל
  • גרידת תפוז מתפוז אחד

ציפוי אדום

  • 200 גרם אבקת סוכר
  • 50 גרם חלבון
  • מעט צבע מאכל אדום

אופן הכנה

הבצק

  1. לשים בקערת מיקסר עם וו גיטרה את החמאה (שמן זית), סוכר, תמצית וניל, גרידת התפוז מחציתו ולערבב למסה אחת
  2. מוסיפים ביצה אחת ומערבבים היטב
  3. לאחריה את הביצה השנייה ומערבבים היטב
  4. לבסוף יש להוסיף את הקמח לערבב היטב עד למסה אחידה
  5. לקרר כשעה
  6. לרדד את הבצק על שולחן מקומח לעובי של 3 מ"מ
  7. לקרוץ את צורת הלבבות
  8. לאפות בטמפרטורה של 160 מעלות כ- 20 דקות
  9. לקרר
  10. להוסיף מעל בעזרת שק זילוף את הציפוי האדום

הציפוי

  1. לערבב היטב את כל הרכיבים יחד עד לקבלת מסה אחידה
  2. להכניס לתוך שק זילוף
  3. לצפות בעדינות את העוגיות אחרי האפיה וההתקררות
  4. להמתין כשעה עד להתקשות הציפוי
  5. להגיש

בתיאבון

הוספת תגובה

שינוי גודל גופנים
ניגודיות