מתכון: עוגה וקינוח טבעוני וללא גלוטן

איך להפוך חטיפי RooBar טבעוניים וללא גלוטן, לעוגה ללא בישול ||| איך להכין קינוח עשיר ונָא Raw ללא אפיה או בישול והכל טבעוני ובריא ||| נָא, עשיר ומזין בהמשך <<<

קינוח אישי רו-בר אינקה ברי (צילום יח"צ)

 

קינוח אישי אינקה ברי

רכיבים  (6 קינוחים אישיים)

  • 2 רו-בר RooBar טעם אינקה ברי (גולדן ברי)
  • 50 גרם אננס
  • 2 כפיות שבבי קוקוס\שבבי תפוח\שבבי בננה
  • 1 כפית שמן קוקוס\גהי מומסת
  • 1 כפית זרעי צ'יה

אופן הכנה

    1. חתכו את RooBar רו-בר לשלושה חלקים שווים
    2. הכניסו את שאר המרכיבים לבלנדר עד לקבלת מרקם חלק
    3. זלפו את התערובת בעדינת על בסיס החטיף
    4. קשטו עם זרעי צ'יה

עוגה בטעם תות עץ ווניל בורבון אמיתי

מיני עוגה רו-בר תות עץ ווניל (צילום יח"צ)

רכיבים לבסיס (למיני עוגה בקוטר 10 ס"מ)

  • 3 יח' חטיפי RooBar תות עץ ווניל

רכיבים לקרם הווניל

  • 60 גרם קשיו טבעי מושרה במים למשך 4 שעות
  • 50 גרם קרם קוקוס (מהחלק הסמיך)
  • 3 כפיות סירופ מייפל אמיתי
  • 2 כפיות שמן קוקוס\גהי מומסת
  • 1 כפית מיץ לימון
  • נגיעה של תמצית וניל מדגסקר אמיתית

לקישוט

  • תותי עץ או שדה
  • דובדבנים
  • שוקולד מריר מותך

אופן הכנה

  1. מקמו את חטיפי RooBar רו-בר ברינג של עוגה (גם רינג של המבורגר יכול לעבוד)
  2. חתכו ומקמו לפי הצורך
  3. לערבב בבלנדר את הרכיבים של קרם הווניל עד לקבלת קרם אחיד וחלק
  4. שפכו את הקרם על בסיס העוגה
  5. קשטו עם תותי עץ או שדה, דובדבנים ושוקולד מריר מותך על פי הטעם
  6. הקפיאו למשך שעה

לבריאות ובתאבון

הוספת תגובה

שינוי גודל גופנים
ניגודיות