מתכון: סלט עגבניות צבעוני

מלח הארץ מציעה מתכון באדיבות שף אבי ביטון ||| סלט עגבניות צבעוני עם קוביות לחם בתיבול מטחנת תערובת מלח ים ותבלינים בסגנון איטלקי ||| שילוב מנצח של ירקות טריים ותיבול ||| לפרטים ולמתכון בהמשך <<<

סלט עגבניות וקוביות לחם (צילום ג'ני שוובר)

מצרכים לסלט

  • כ-15 עגבניות שרי אדומות
  • כ-15 עגבניות שרי צהובות
  • כ-15 עגבניות שרי ליקופן (בעלות הגוון הירוק הכהה)
  • 1 בצל סגול גדול
  • 1 פלפל ירוק חריף
  • 1/2 צרור עלי כוסברה
  • 4 פרוסות עבות של לחם אחיד
  • מטחנת מלח עם תערובת בסגנון איטלקי (מספקת למנה מלח ועושר של תבלינים טבעיים הנטחנים ישירות למנה ומוסיפים לה טעמים וארומה
  • מיץ מלימון אחד
  • שמן זית

אופן הכנה

    1. חותכים את 4 פרוסות הלחם האחיד לקוביות גדולות
    2. מזלפים שמן זית על קוביות הלחם ומכניסים לתנור להזהבה קלה בלבד
    3. בינתיים חותכים את עגבניות השרי בשלושת הצבעים לחצאים ושמים בקערה
    4. פורסים את הבצל הסגול וחותכים את הפרוסות לחצאי עיגולים
    5. מוסיפים את קשתות הבצל לקערת העגבניות
    6. חותכים את הפלפל הירוק החריף לטבעות ומסיפים לעגבניות
    7. קוצצים את הכוסברה באופן גס ומוסיפים לקערת הסלט
    8. יוצקים לקערה מיץ מלימון אחד ומערבבים
    9. מוציאים מהתנור את קוביות הלחם הקלויות ומוסיפים לסלט
    10. מתבלים את הסלט ב- 2-3 סיבובים ממטחנת מלח הים עם תערובת התבלינים בסגנון איטלקי ומערבבים קלות

בתיאבון

הוספת תגובה

שינוי גודל גופנים
ניגודיות