מתכון: לזניה בגבינות פטה ומוצרלה

לחגיגות איטליה ברשת טיב טעם, חברת ישרקו יבואנית פסטה סורג'יטל מציעה ||| עלי לזניה בלגן עם בייבי תרד, פטה עיזים וקרעי מוצרלה טרייה ||| לצמחונים ואוהבי הבריאות יהיה טעים ||| לפרטי המתכון בהמשך <<<

לזניה סורג'יטל (צילום אסף אמברם, סטיילינג אוריה גבע)

מצרכים (4-6 מנות)

  • 1 חבילה (500 גרם) עלי פסטה Surgital, שהופשרו במקרר כמה שעות או במשך הלילה
  • 2 שקיות (400 גרם) בייבי תרד או צרור תרד תורכי
  • 3 כדורי מוצרלה גדולים קרועים ביד
  • 200 גרם גבינת פטה עיזים מפוררת גס
  • 3 שיני שום קצוצות
  • עלים מצרור קטן של אורגנו
  • מלח ופלפל שחור גרוס
  • 2 כפות שמן זית

אופן הכנה

  • לחמם תנור במצב גריל עליון ל-180מעלות
  • להרתיח מים בסיר גדול וממליחים
  • כשהמים רותחים קורעים פנימה את עלי הלזניה (הם נקרעים בקלות ומאוד נוחים לעבודה)
  • מבשלים 2 דקות על להבה גבוהה
  • מוסיפים עלי תרד ומבשלים דקה נוספת
  • מסננים את כל תכולת הסיר ומעבירים את הפסטה והתרד לתבנית אפייה גדולה
  • מוסיפים לתבנית שום, גבינות ואורגנו, מתבלים במלח ופלפל ומערבבים
  • מזלפים מעל שמן זית
  • צולים בתנור 15 דקות עד שהגבינות מבעבעות ומזהיבות
  • מגישים חם

בתיאבון

הוספת תגובה

שינוי גודל גופנים
ניגודיות