מתכון: ארטיק מלון ודבש

לימי הקיץ, "חוות דרך התבלינים" בבית לחם הגלילית, מציעה מתכון בריא וטעים ||| ארטיק להצטנן ולהתרענן לילדים וגם לבוגרים ||| למתכון הקל להכנה בהמשך <<<

ארטיק מלון ודבש (צילום הדס ניצן)

מצרכים

  • מלון קטן
  • 2 כפות דבש
  • גרנולה פקאן
  • ניתן להוסיף עלי נענע טריים/ יוגורט

דבש פרחי בר של חוות דרך התבלינים (צילום הדס ניצן)

אופן הכנה

    1. מקלפים את המלון וחותכים לקוביות
    2. מכניסים לבלנדר, אפשר גם בלנדר מוט, את קוביות המלון והדבש (ואת עלי הנענע או היוגורט, במידה ובחרתם להוסיף)
    3. מערבבים עד לקבלת מחית
    4. שמים כף גרנולה-פקאן בתחתית כלי לארטיקים (או אפילו בכוס חד פעמית שיש בבית)
    5. שופכים על הגרנולה את תערובת המלון והדבש
    6. שמים במרכז התערובת מקל חד פעמי או כפית
    7. מכניסים למקפיא, ממתינים כמה שעות להקפאה מלאה
    8. מוציאים מהכלי להגשה

בתאבון

הוספת תגובה

שינוי גודל גופנים
ניגודיות