טיסה לברזיל ויפן בפחות משעה – קאזה דו ברזיל ומיקה סושי & ביץ' אילת

קאזה דו ברזיל באילת ||| מיקה סושי & ביץ' על החוף ||| שיעור באמנות הברזילאית של הכנת הבשר ||| החוויה ועוד <<<

המשלחת שנחתה בקאזה דו ברזיל (צילום יח"צ)

המשלחת שנחתה בקאזה דו ברזיל (צילום יח"צ)

טעימה של ברזיל

משלחת של כתבי אוכל הוזמנה לחגוג עם קאזה דו ברזיל, יומולדת 14. לא כל יום פוגשים מסעדה שפועלת משך זמן כה ארוך….בישראל. כנראה שיודעים שם להכין אוכל. למרות שאני לא מזן הקרניבורים, ירדתי לחוויה הגסטרונומית באילת ולא על מנת לטעום או לאכול מן הבשר שעל כך גאוות אבי כראל בעלי המקום ואומברטו, השף המנצח על מלאכת הכנת הבשר והאש.

שיעור בהכנת הבשר

אומברטו, שלמרות 30+ שנותיו בישראל, אי אפשר שלא לנחש את מוצאו הברזילאי, מספר שכבר בבית אביו, שהיה קצב בברזיל, למד יותר על הבשר מאשר חשבון וספרות.

חלקי הפרה לשימושים השונים בבישול וצלי

חלקי הפרה לשימושים השונים בבישול וצלי

קיבלתי שיעור על חלקי הבשר ועל דרך ההכנה המיוחדת לשיפוד הברזילאי. למה חשוב לסובב על הגריל (כדי שהעסיסיות ומיצים הטבעיים יכלאו בתוך הנתח ולא יתנדבו וייבשו הבשר), איזה כיוון לחתוך (בניצב ? ) וגם קיבלנו את המקראה של חלקי הבשר והשימוש הטוב ביותר בהם. הכל כמובן מתאים לקרניבורים.

מה מציעים בקאזה דו ברזיל

שיפוד ברזילאי (צילום הדר אוקנין)

שיפוד ברזילאי (צילום הדר אוקנין)

המסעדה מציעה תפריט בשיטת "אשפטו קוהידו" – "השיפוד הרץ". אלה נתחי בשר עסיסיים הנפרסים על ידי ה"פסאדורים" היישר מהשיפוד אל הצלחת וכמה שרק תרצו…בנוסף תוכלו ליהנות מתפריט עשיר הכולל בשרים, סלטים, מנות צמחוניות ומנות ילדים.
בקאזה דו ברזיל מגישים 5 מנות פתיחה וכ- 15 סוגי בשרים מיוחדים שכולם מוגשים לצלחת ללא הפסקה – אכול כפי יכולתך.

אני התענגתי על דג שגם הוא היה עסיסי וטעים.

 

מברזיל ליפן

על מנת להנעים את זמננו עד הטיסה חזרה לשאון הכרך התל-אביבי, הזמין אותנו אבי כראל, למסעדה נוספת בבעלותו, על החוף הצפוני של אילת – מיקה סושי & ביץ'. זולה מסודרת ונקיה עם צל ונוף של מפרץ אילת.

מיקה החוף הצפוני אילת (צילום יח"צ)

מיקה החוף הצפוני אילת (צילום יח"צ)

מיקה סושי & ביץ'

במיקה נמצא מגוון רחב של מטעמי המטבח האסייתי. מגוון רחב של מנות מוגשות עד קו המים אל מול נוף מפרץ אילת המדהים. כמסעדת סושי מהיר, מיקה מציעה סושי ועוד מגוון רחב של מנות בסגנון אסייתי, ממיטב חומרי הגלם ובמחירי שוק תחרותיים. מיקום המסעדה, בלב הטיילת של אילת, המתמזגת עם "חוף מיקה" מאפשר לחוות את מה שאפשר לקבל רק באילת – ארוחה אסייתית משובחת ממש עד קו המים.

איפה
קאזה דו ברזיל, רחוב חטיבת גולני 3, בצמוד למלון נובה ומשטרת אילת. אתר האינטרנט <<< או טל':  08-6323032

מיקה סושי & ביץ', טיילת הרויאל ביץ', אילת. אתר האינטרנט <<< טל': 08-6337244




הוספת תגובה

שינוי גודל גופנים
ניגודיות