חגיגת בשר במרינדו תל אביב

מרינדו אחד העם 58, בתל אביב, עוצב מחדש. המטבח הופרד מהמעדנייה ומהקצבייה. המקום משלב עץ טבעי ואביזרים מודרניים המשרים אווירה נעימה ורוגעת. שלחתי את אור ודניאל להתרשם ולטעום ואלו רשמיהם. לחצו על הכותרת להמשך…

מרינדו אחד העם (צילום עידו שחם)

מרינדו אחד העם (צילום עידו שחם)

מרינדו

מספרים אור ודניאל: מרינדו מתמחה בגידול, ייצור ושיווק בשר עגל וטלה טרי לכל חלקי ארץ. למסעדה זו יש שני סניפים, בקיבוץ עין גב ובתל אביב (רחוב אחד העם פינת בצלאל יפה) שבצמוד אליהם הקצביות. ישנן עוד 2 קצביות נוספות ברמת השרון. חשוב לציין שהבשר המשובח המוגש במסעדות, נלקח מהקצביות וניתן לקנות את הבשר במקום ולהכין בעצמכם בבית (ואפילו לקבל מתכון להכנת הבשר בבית). בנוסף, בקרוב ייפתח סניף נוסף של המסעדה בשרונה מרקט בתל אביב. אנחנו ביקרנו בסניף אחד העם בתל אביב. מרינדו תל אביב מעוצבת בסגנון כפרי, הכולל שולחנות עץ ומטבח חשוף. המסעדה ממוקמת במרכז תל אביב, קרובה לרחובות מרכזיים כמו שדרות רוטשילד, אלנבי ויהודה הלוי. במהלך היום ניתן למצוא עסקיות צהריים משתלמות כאשר המחירים נעים בין 40-70 שקלים.

נקניקיית טלה מגולגלת (צילום אור ודניאל)

נקניקיית טלה מגולגלת (צילום אור ודניאל)

המעדנייה

בסמוך למסעדת מרינדו אחד העם, נמצאת מעדניית מרינדו המציעה: מגוון בשרים של מרינדו, יינות מרינדו, שמן זית של מרינדו, מטבלים ומרינדות להשריית הבשר ולבישול וכן- מוצרים אסיאתיים, פסטות, תבלינים, נקניקים, מעדנים נוספים, כלי בישול ועוד.

רועי תבור ואיתמר קנדליק, בוקרים, המטפחים זה מספר שנים, עדרי טלאים ועגלים מגזעים מובחרים, בחווה שבמושב כנף בדרום רמת הגולן, מקמו ברחוב אחד העם בתל אביב, זה לצד זה את המעדנייה והקצבייה, המביאים לתל אביב את הבשר המשובח מהגולן. תבור וקנדליק מלווים את מוצרי הבשר מתחילת הדרך באופן הטיפוח של העדרים ועד המוצר הסופי, ללקוח.עוד במרינדו אחד העם- ניתן לערוך סדנאות בישול, ערבי יין, קייטרינג לאירועים, מגשי כריכונים לאירוח ולמשרד.

טעימות מהתפריט

פורטר האוס מרינדו (צילום אור ודניאל)

פורטר האוס מרינדו (צילום אור ודניאל)

ראשונות: התפריט מגוון ועשיר בסוגי בשר מגוונים ומפתים. למנה ראשונה הזמנו טרטר שייטל טרי בטפנד וצלפים (49 שקלים), לצד הטרטר הגיעו צנימים אשר עשויים מג'בטה לבנה. המנה מיועדת לאנשים שאוהבים טעמים חדשים, לאוהבי בשר נא.

בנוסף, הזמנו נקניקיית טלה מגולגלת על מצע רוטב חרדל דיז'ון. מנה ממולצת וטעימה !. לצד הנקניקייה, הזמנו שייטל טלה ברוטב וורצ'סטר ותפוח אדמה, אפוי עם שיני שום צלויות. מנה טעימה מאוד ועשויה היטב. שילוב השייטל והתפוח אדמה האפוי היה מתאים וטעים (89 שקלים).

עקריות: הזמנו פורטר האוס- טיבון סטייק פילה סינטה. מנה גדולה, משביעה וטעימה מאוד. המנה מחולקת לפילה וסינטה עם מעט מאוד שומן. המנה עסיסית וטעמה עשיר. המנה מוגשת לצד ירקות קלויים על הגריל, עגבניה, בצל , גמבה ובליווי תפוח אדמה צלוי.

מסקרפונה מרינדו (צילום אור ודניאל)

מסקרפונה מרינדו (צילום אור ודניאל)

קינוחים: בחרנו מנה חלבית, ומנה פרווה. הקינוח הפרווה היה עוגת שוקולד מריר עשירה וטעימה- לאוהבי שוקולד מרוכז. הקינוח השני היה מורכב מקרם מסקרפונה, שוקולד לבן ותחתית שוקולד חלב, בליווי רוטב פירות יער. קינוח זה הוא אחד הקינוחים הטובים ביותר שיצא לנו לטעום, מקורי, מעניין והשילוב של המתוק עם החמיצות של רוטב פירות היער היה מצויין! ממליצים מאוד על קינוח זה.

יין ובירה

בירה מרינדו (צילום אור ודניאל)

בירה מרינדו (צילום אור ודניאל)

"היינות שלנו כולם הם תוצרת ישראל מאזור גליל-גולן מתוך אמונה והבנת חווית הבשר.." כתוב בתפריט, ואכן המסעדה מציעה מגוון רחב של יינות מובחרים. אנו בחרנו דווקא את בירת מרינדו אייל, ונהנינו ממנה מאוד.

המסעדה מומלצת במיוחד לאוהבי בשר שבינינו (הקרניבורים). אנחנו נהנינו מאוד. בהחלט נחזור אליה בשנית!

מרינדו אחד העם 58 תל-אביב. טל': 03-5602565

שעות פתיחת המסעדה: יום א'- 12:00-20:00, ימים ב'-ה'- 12:00-עד אחרון הסועדים, יום ו'- 12:00-16:00 (שבת סגור). במרינדו אחד העם, ניתן לקיים אירועים פרטיים עד 40 איש. שעות פתיחת הקצביה: ימים א'-ה'- 10:00-19:30, יום ו'- 09:00-14:30
להזמנות ולסניפים- 1-599-50-30-80  ובאתר

הוספת תגובה

שינוי גודל גופנים
ניגודיות