אבטיח נטול בולגרית

תוספות בולגרית ליד האבטיח מוכרת לכוווולם ||| "חוות דרך התבלינים" בבית לחם הגלילית מציע הגשה אלטרנטיבית לאבטיח ||| הצעת ההגשה בהמשך <<<

שדרוגים לאבטיח- חוות דרך התבלינים (צילום הדס ניצן)

אבטיח בקיץ

אבטיח הוא ללא ספק הפרי המרענן והטעים ביותר של הקיץ, אבל גם הוא צריך שדרוג מדי פעם. אז במקום להוסיף שוב בולגרית, "חוות דרך התבלינים" בבית לחם הגלילית מציעה לכם כמה שילובים מעניינים ופשוטים שישדרגו את האבטיח הטעים.

מצרכים

  • חצי אבטיח
  • 200 גרם גבינת עזים
  • מיני פלפל ירוק חתוך לפרוסות דקות
  • מיני פלפל אדום חתוך לפרוסות דקות
  • 2 כפיות מלח ים אטלנטי שחור
  • דבש

אופן הכנה

    1. חותכים את האבטיח לרוחבו וכל פרוסה מחלקים ל 6-8 חתיכות
    2. בעזרת פומפייה מגרדים את הגבינה מעל האבטיח
    3. מפזרים מעט מהפלפלים והמלח השחור
    4. ולבסוף מזלפים מעט דבש

בתאבון!

הוספת תגובה

שינוי גודל גופנים
ניגודיות